×

Íme a legkarácsonyibb karácsonyi divatkampányok – második rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 3.

Decemberben mi mással foglalkozhatnánk, ha nem a közelgő ünnepekkel? És persze a divattal. Úgyhogy összegyűjtöttük a legszebb, leghangulatosabb és legmenőbb karácsonyi divatkampányokat – ha ettől nem jöttök hangulatba, akkor semmitől! 

Hugo Boss – Reboot The Night

A Hugo Boss az emberi kapcsolatokat és a barátságot ünnepli egy vidám hangulatú kampányfilmmel. A felvételek egy baráti társaságot követnek, amint az estéjüket tervezik, majd mindannyian összegyűlnek egy lakásban, utána pedig indulhat a kiszabadulás a városba. A videóban a modellek már a következő, tavaszt megelőző kollekció darabjaiból is viselnek pár darabot, melyeket erősen áthat a kiberszellem, a glitch-nyomatok és a fémes grafika.

World of Hilfiger Holiday Fall 2021 

Az ünnepek szelleme a gyökerekhez való visszatérésben rejlik a Hilfiger szerint, ami a márka számára többek között New Yorkot jelenti. A nagy alma ikonikus helyszínein fotózott karácsonyi kampány célja, hogy újra felfedezze az ünnepi időszak nosztalgiáját, a szeretteinkkel töltött vidám pillanatokat, vagyis reménykedve tekint a jövőbe. Amerikaiak, hogyan máshogy? 

Linda Farrow x Sarah Shakeel

Az Instagramról soksk számára már jól ismert kortárs művész, Sarah Shakeel működött együtt egy karácsonyi kampány erejéig a napszemüvegzseni Linda Farrow-val, aminek az eredménye egy olyan kapszulakollekció lett, amely a valaha volt legcsillogóbb kiegészítőket hozta el nekünk. A napszemcsik megalkotásához finoman fogalmazva sem spóroltak a Swarovski-kristályokkal, de miért is tették volna? Egy ilyen ajándék több, mint emlékezetes lesz a fa alatt!

Michael Kors Holiday 2021

A Sean Thomas által forgatott Holiday kampány a divatszakma számos arcát összehozza, köztük Bella Hadidot, Bretman Rockot, Lori Harveyt és Tina Leungot. A történetmesélés fókuszában egy baráti társaság van úton New York felé, alaphelyszín pedig a JFK repülőtéren található TWA Hotel lobbija és a Skylar tetőterasz lounge. „Ebben szezonban nagyon szerettük volna megragadni az ünnep lelkét, mindezt az utazáson keresztül, aminek a célja és aminek köszönhetően együtt ünnepelhetünk a szeretteinkkel, akiknek annyira hiányoztunk” – mondta el Michael Kors.