×

5 karácsonyi ajándékötlet fiúknak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 7.

Legyen szó a barátodról, a tesódról vagy egy kedves fiúbarátról, a férfiaknak általában sokkal nehezebb ajándékot venni. Főleg, ha úgy gondoljuk, hogy már mindenük megvan. Nem szeretnénk még egy zoknit, vagy esetleg mindenféle utalványt ajándékozni, de akkor felmerül a kérdés, mivel tudnánk igazán örömet szerezni? Összeállítottunk nektek egy listát, ami inspirációként szolgálhat a bevásárlások közepette. Ráadásul mindent megtaláltok a Fashion Streeten és környékén.

1. pizsama alsó – Tommy Hilfiger

Nincs karácsony ünnepi pizsama nélkül. A Tommy Hilfiger idén is előrukkolt pár termékkel direkt erre az időszakra, hogy megkönnyítsék az ajándékadást. Ez a kockás, pamut flanel anyagú alsó tökéletes az esti filmnézésekhez.

2. baseballsapka – Lacoste

Ez a nagyon letisztult, de mégis különleges baseball sapka könnyedén fel tud dobni bármilyen öltözetet. Állítható pánttal rendelkezik, így bármilyen fejméretre tökéletesen passzol.

3. bőröv – Hugo Boss

A kiegészítőknél maradva ez a minimalista stílusú öv szinte elhanyagolhatatlan kelléke egy férfi ruhatárának, az örök darabokba pedig érdemes befektetni és minőségi darabot választani. A márka neve nyomott mintaként jelenik meg a darabon, ráadásul úgy, hogy a felirat az elején kezdődik és a másik oldalán fejeződik be. Nagyon menő.

4. parfüm – The Body Shop

Melyik férfi ne örülne egy parfümnek karácsonyra? A The Body Shop Activist EDT illata különleges, intenzív, keleties jegyekkel büszkélkedik, ami akár egész nap érezhető a viselőjén.

5. sál – Falconeri

A magas minőségű kasmírjáról híres olasz brand termékeivel nem lehet melléfogni, egy olyan értékes, szép és finom ajándék, aminek minden fiú nagyon fog örülni. Több színben is kapható természetesen, de nekünk a sötétkék a kedvencünk.