×

5 karácsonyi ajándékötlet, amit a nagyi imádni fog

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 15.

Az év legmeghittebb ünnepe itt kopogtat az ajtónkon, és ki érdemelne nagyobb ajándékot, mint a karácsonyoknak legfinomabb ízt adó nagymamák? Íme öt tipp, amivel talán megkönnyítjük a vásárlást annak a személynek, aki általában sosem kér semmit!

1. Csatos klumpa – Zara Home

Az idősebbek számára már nagyon fontos a kényelem, így ezt érdemes ilyenkor figyelembe venni. Egy praktikus házipapucs mindig jól jön, pláne, ha még a dizájnja is egyedülálló. A papucs két színben, szürkében és rózsaszínben is kapható, így a határozottabb és a romantikusabb nagymamáknak is tökéletes alternatíva lehet (persze ez a két tulajdonság nem zárja ki egymást – LOL).

2. Kasmírkardigán – Oysho

Az én nagymamám nagyon szereti a modern, divatos darabokat, így személyes tapasztalatom az, hogy egy ilyen darabbal nem lőhetünk mellé. Az Oysho kínálatában található kasmír kardigán ötvözi a klasszikus stílust a modern divattal, mindemellett az anyaga is kiváló minőségű. 

3. Receptes jegyzetkönyv – Zara Home

A konyhák királynői egyértelműen a nagymamák, hiszen nincsen olyan étel, amit ne ők készítenének el a legfinomabban! Bátran mondhatom, hogy ezzel a keményfedeles jegyzetkönyvvel garantált lesz a siker, pláne, ha pár kedves sort, vagy kedvenc receptjeiket is feljegyezzük nekik. Később pedig lehet töltögetni együtt is!

4. British Rose prémium telizsák – The Body Shop

A nagyiknak is kell a kényeztetés, amiről persze ők el szoktak feledkezni, úgyhogy tegyük meg helyettük ezt a gesztus. A The Body Shop egyik legkényeztetőbb csomagjában lévő rózsás termékek természetes összetevőkből készültek, beleértve a Méltányos Közösségi Kereskedelmi, kézzel készített sheavajat Ghánából és a valódi rózsák kivonatát Angliából. Imádni fogják!

5. Bolyhos kesztyű – Falconeri

Szívet – és persze kezet – melengető ajándék ez a gyapjút és finom alpakaszőrt tartalmazó kesztyű, hiszen a nagyszüleink öltözködésében kiemelt fontossággal bírnak a kiegészítők. Pláne, ha divatos és praktikus is!

Ha megtetszett nektek valamelyik ajándékötlet, ne habozzatok beszerezni, hiszen a karácsonyi fényben úszó Fashion Streeten mindent megtaláltok!