×

5 karácsonyi ajándékötlet a legjobb barátnődnek

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 16.

Közelegnek az ünnepek, de te még mindig tanácstalan vagy, mit is adj a barátnődnek? Aggodalomra semmi ok, készültünk egy kisebb listával, amiben tuti tippeket mutatunk nektek karácsonyra.

1. Táska – Zara Home

Magunkból kiindulva jól tudjuk, táskákból sosem elég. Az egész életünket ezekben hordozzuk, így egyáltalán nem meglepő, ha pár hónap után lestrapált állapotba kerülnek. Letisztult kinézet, tágas belső és hosszú pántok – ezekkel tudjuk jellemezni a Zara Home-os táskát, ami tökéletes azoknak a lányoknak, akik nem tudnak csak a szükséges dolgokkal elindulni otthonról.

2. Csokiválogatás – Lindt

Nehéz lenne csak egy ízt ajánlani a Lindt pralinéi közül, mivel mindegyik különleges a maga módján. A csokigolyócskákban lágy krém található különböző ízekben, mint például pisztácia, sós karamella, de az egyszerű tejcsoki is elérhető az édesszájúak számára. Ha azonban egészségesebb opciót választanál, bátran tudjuk ajánlani a 60-70% étcsokis pralinéket is, ezekkel nem lehet mellé nyúlni!

3. Sál – United Colors of Benetton

Beköszöntöttek az igazán hideg napok, amik egyenlőek a kipirosodott arcokkal, fázós nyakakkal és lefagyott ujjakkal. A Benetton idén télen is gondoskodik arról, hogy melegen tartson minket a téli időszakban. Ha barátnőd a fázósabb emberek közé tartozik, akkor megtaláltuk a tökéletes ajándékot a fa alá! Ez a gyapjúsál a fonástechnikája miatt igazán egyedi, és senkit ne ijesszenek meg a lyukak rajta, a meleget tökéletesen megtartja. Egy egyszerűbb szettet rögtön nőisebbé és romantikusabbá tud varázsolni!

4. Fülbevaló – Massimo Dutti

Egyszerű, de mégis különleges – ez volt az első gondolat, ami erről a fülbevalóról eszembe jutott. Nem is kell ennél jobb kombó az ünnepekre, ez az ékszer képes feldobni bármilyen outfitet.

5. Köntös – Oysho

Bekuckózásra felkészülni, utolsó ajándékötletünk ez az Oysho köntös, ami olyan, akár egy puha ölelés. Ideális az esti filmezéshez egy pohár gőzölgő forró csokival – vagy a fincsi Lindt golyócskákkal!