×

5 karácsonyi ajándéktipp az apukádnak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 18.

A legnagyobb fejtörést általában az apukák okozzák karácsonykor, hiszen gyakran ők is egy „nem kell semmi” legyintéssel segítik a dolgunkat. Ezért most összegyűjtöttünk nektek pár klasszikus és praktikus terméket, ha unjátok a szokásos egy üveg bor megoldást. 

1. Mellény – Tommy Hilfiger 

A mellények idén nemcsak a nők ruhatárát hódították meg, de a férfiakét is. Ez az újrahasznosított anyagot tartalmazó, színekben gazdag mellény nem csak stílusos, de a leghidegebb napokban is tökéletes viselet. A játékos, de visszafogott mintának köszönhetően elkönyvelhető a siker. 

2. Mandzsettagomb – BOSS

A BOSS mandzsettagombjai elegáns kiegészítői lehetnek akár az ünnepi öltözéknek is. A kerek formának köszönhetően szinte minden alkalomhoz és stílushoz passzol.  

3. Kötött pulóver – Massimo Dutti 

Ha apukád a klasszikusok kedvelője, ez a finomkötött, szürkészöld pulóver lesz a megfelelő választás. Az egyszerű, de nagyszerű darab kasmírból és gyapjúból készült, és szinte bármilyen ruhadarabbal kombinálható. A fa alatt és a viselőjén is jól mutató ruhadarab puhaságával teremti meg a karácsonyi hangulatot.

4. Bőröv – Harmont&Blaine

A Harmont&Blaine kiegészítője hamar a ruhatár időtálló és sokat használt darabjává válhat. A barna bőrnek és a visszafogott övcsatnak köszönhetően könnyen beilleszthető a hétköznapi outfitek legtöbbjébe, de ha esetleg elegánsabb stílusra vágyunk, feketében is elérhető. 

5. Szépségápolási csomag – The Body Shop

Ma már nem tabu, hogy a féfiaknak is ugyanolyan szüksége van szépségápolási rutinra, mint a nőknek. A The Body Shop „megtisztulás” csomagja himalájai bambuszszenes termékeket tartalmaz, amik segítik a bőr természetes tisztulását. Az arctisztító és maszk mellé egy kis konjac szivacs is jár, amely hosszú távon is az arcápolási rutin részévé válhat.