×

5 karácsonyi ajándéktipp a nagypapádnak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 12. 20.

Lassa a végére érünk a karácsonyi ajándéktipplistánknak, amelynek fókuszában ismét egy olyan illető áll, aki általában nem kér konkrétan semmit, hiszen számára elég ajándék az is, hogy mi mellette vagyunk: a nagypapák pont ilyen szerények szoktak lenni, de mi mégis meg szeretnénk őket lepni egy kis figyelmességgel. Íme a Fashion Street legjobb válogatása!

1. Gravírozott Kristályos Palack – Zara Home

Kitűnő ajándék az alkoholos italok örök szakértőinek! A gyönyörű kristályos üvegből nagypapáink játszi könnyedséggel tölthetik ki kedvenc italaikat. Az extra külső mellett az üveg még tartós anyagból is készült, így ez egy abszolút időtálló ajándék lehet. 

2. WATERSHIELD Szélkabát – DORKO

A DORKO vadonatúj, prémium minőségű kabátja megfelelő védelmet nyújt a szél és a hűvös idő ellen. Nagyon praktikus ajándék ez számukra, hiszen megvédi őket a hidegtől, így nyugodt szívvel tevékenykedhetnek kint a szabadban, télvíz idején is.

3. Birkenstock Papucs – Office Shoes

Egy újabb kitűnő ajándék, amely az idősebbek kényelmét szolgálja. A Birkenstock otthoni papucsa kiváló kialakításával teszi komfortosabbá a hétköznapokat viselői számára, és mindemellett még dizájnos is!

4. Szerszámkészlet – Zara Home

Különleges meglepetés a kertek és az otthonok ezermesterei számára; egy modern szerszámszett, amivel a dolgos hétköznapok során bátran tevékenykedhetnek nagypapáink. Számukra egy kicsit exkluzív lehet ez a fehér dobozos kivitelezés, hiszen ez a megszokott szerszámkészleteknél jóval modernebb, így ezzel a plusz dologgal is kellemes meglepetést okozhatunk nekik.

5. Mauri Bio Kávé – Delizia Gourmet

Kevés az a nagypapa, aki ne egy csésze feketével kezdené a napját, így mi más lehetne jobb és hasznosabb ajándék, mint egy csomag kávé, ami 100 % BIO, 100% Fairtrade, 100 % Arabica és aminek még a csomagolása is 100 %-ban újrahasznosítható?