×

A legtavaszibb tavaszi divatkampányok – 2. rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 9.

Most, hogy a napsugarak melege kezdi csipkedni az arcunkat, és kezd túl sok lenni a nagykabát, frissítsük fel az emlékezetünket, hogy a tavaly bemutatott SS22-es kollekciók mit is ígértek nekünk erre a szezonra. Kate Spade malacaitól Calvin Klein házibulijáig, íme a legjobb tavaszi divatkampányok!

kate spade new york l spring 2022  

Kate Spade egy laza, barátnős-piknikelős nap vidám keretein belül mutatja be a tavaszi kollekcióját, amelyet a tavasz teljes virágzásában örökít meg, és a brand identitásához híven ezúttal sem hiányozhatnak az élénk, mégis romantikus színek és minták: élénk sárgák és rózsaszínek ruganyos csíkokkal és cuki pöttyökkel díszítve.

Marc Jacobs Heaven

Kevésbé romantikus, de nem kevésbé erős Marc Jacobs idei Heaven kampánya Nicki Minaj főszereplésével.

A kollekciót az álmok és a rémálmok ihlették, és a kettő közötti nagyon vékony határvonal

Jellemezte a kampányt Ava Nirui, a márka kreatív igazgatója, aki azt is elmondta, hogy bár a Z-generáció által kedvelt brand egyelőre egyetlen zászlóshajóval büszkélkedhet Los Angelesben – amit a divatra éhes külföldi vásárlók igencsak fájlalnak –, de szerencsére az SS22 kollekciót a londoni Dover Street Marketen tárolják majd, a jövőben pedig még több shopot terveznek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@heavn által megosztott bejegyzés

7 For All Mankind

Cara Delevingne a 7 For All Mankind új tavaszi kampányának arca, de a felkérés jóval több, mint egy sima divatkollaboráció. Ha már így esett, a márka a tavaszi kollekció eladásaiból származó bevételből a modell alapítványának – The Cara Delevingne Charity – is adományoz bőven, amely olyan fontos ügyeket támogat, mint a környezetvédelem, a mentális egészség és az LMBTQ+.

Neiman Marcus l Looking Forward, Forward Looking

Neiman Marcus 2022-es tavaszi kampánya a jövőbe tekint: a Looking Forward, Forward Looking hívószavak arra ösztönzik a vásárlókat, hogy magukévá tegyék a holnap lehetőségeit, a stílus jövőjét és az évszakok átalakulását. A kampány a jelenlegi kulturális gondolkodásmódot érinti, ahol a vásárlók minden eddiginél jobban várják a tavasz minden új lehetőségében való felfedezés örömét. A videók és kampányfotók egy csokorba fogják és felvonultatják a TOP brandek legmenőbb cuccait, amelyeket úgy prezentálnak, hogy egymás mellé helyezik a futurisztikus ezüst anyagokat, a felfedezés szögeit idéző ​​tükrös háttereket, mixelve a száraz tájjal, aminek eredményeképpen egy nagyon friss és modern vizuális élményt kapunk.

Calvin Klein

Calvin Klein közösségközpontú tavaszi kampányában több mint 120 ember vett részt a világ minden tájáról, köztük Blackpink’s Jennie, az Euphoria sztárja, vagy Dominic Fike és Solange, akik a márka bacis farmereit, klasszikus pólóit és fehérneműit viselik. Sok új a kollekcióban nincs a nap alatt, a brandtől elvártat mindenesetre hozza. 

Alexander McQueen

Alexander McQueen legújabb kampányában, amelyet fekete-fehérben forgatott Steven Meisel, olyan modellek szerepelnek, mint Lara Stone, Anok Yai, Jill Kortleve és Fran Summers, ők viselik a tavaly ősszel Londonban bemutatott tavaszi szetteket: egy izgalmas, kontrasztokkal teli kollekció, amely a nőiesség modern vízióját vázolja fel.

Folytatjuk…