×

A legtavaszibb tavaszi divatkampányok – 3. rész

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 10.

Most, hogy a napsugarak melege kezdi csipkedni az arcunkat, és kezd túl sok lenni a nagykabát, frissítsük fel az emlékezetünket, hogy a tavaly bemutatott SS22-es kollekciók mit is ígértek nekünk erre a szezonra. A legforróbb Balmain fotóktól a Fendi repülő táskájáig, íme a legjobb tavaszi divatkampányok!

ETRO

Az Etro új kampánya a Szabadság birodalma címet viseli, amelyet egy olyan térben forgattak, amely egyszerre kommuna, ház és egy műterem, olyan modellekkel, mint Bomi Youn, Lulu Tenney, Indira Scott, akik a márka jellegzetes paisley darabjait és maxiruháit viselik. 

Photography by Mario Sorrenti

Balmain

A Balmain zenei fesztiválnak is nevezhető divatbemutatója a párizsi divathét egyik csúcspontja volt tavaly szeptemberben. A készülődés teljes őrülete közepette a márka az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy éppen akkor és ott leforgatja a kampányt, és először kérte fel a Mert Alas-Marcus Piggot fotósduót, hogy Naomi Campbellt, Carla Brunit és még sok más hírességet kapjanak lencsevégre a stadion homlokzata mögött. És milyen jól tették!

LOEWE

A David Sims által készített 2022-es tavaszi kampány Jonathan Anderson legújabb terveinek játékos csillogását és eleganciáját foglalja magában. Az egyszerű, éles háttér előtt az élénk, fémes kollekció egy dinamikus, minimalista fotósorozaton kelt életre – akárcsak a legmenőbb divatlapok címlapján.

Marine Serre l Fichu pour Fichu

Louis Basquiast készítette a Marine Serre 2022-es tavaszi kampányát. A családként prezentált modellek főznek, esznek és táncolnak a kollekcióban, megidézve az együttlét szépségét és egyszerűségét – ahogyan a tervező fogalmazott. A Fichu pour Fichu (Kárhozottak vagyunk) elnevezésű kampány a 2021 szeptemberében bemutatott Ostal24 című filmre épül. 

FENDI

A Fendi tavaszi kampányában Vittoria Ceretti, Yilan Hua, Barbara Valente, Rianne Van Rompaey és Anok Yai modellek vesznek részt, a kollekció vezérfonala pedig nem más, mint a megerősödött nőiesség ünnepe. 

Ezen felül pedig egy kampányvideó is készült: a Luca Guadagnino által rendezett rövidfilmben Adwoa Aboah repül Róma összetéveszthetetlen háztetői felett, és a Fendi-nő megtestesítőjeként emelkedik fel sorsa elé az ikonikus Fendi Peekaboo táskával, amely nyilván megérdemel egy külön videót. 

Még tovább folytatjuk…