×

Ha már unod a nude árnyalatokat, Stella Jane a te embered!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 04. 29.

A színpompás darabjairól híres tervező összeállt a színpompás darabjairól híres spanyol márkával, és még csak katasztrófa sem lett a dologból! A Desigual x Stella Jean kollekció mindazoknak szól, akik nem szeretnek beleszürkülni a tömegbe.

Mi történik, ha a kortárs olasz divatszíntér egyik legérdekesebb tervezője összefog egy egyedi karakterű, nemzetközi márkával? A válasz a Stella Jean által a Desigual számára tervezett új kapszulakollekcióban található: az élénk színek, a hipernőies részletek, a rojtok és a látványos kiegészítők felrobbantják a gardróbunkat. Édesanya Haitiről, édesapa Torinóból – a Rómában született és nevelkedett dizájner multikulturális hátterére támaszkodik, hogy olyan divatot alkosson, amely identitásról, lelkiismeretről és elkötelezettségről beszél, vagyis azokról az értékekről, amelyek a katalán márka DNS-ében is megtalálhatók. A ruhadarabok egyszerre fejezik ki a mesztic szívverést és azt a kimeríthetetlen optimizmust, ami a márkát jellemzi. A Who’s On Next verseny győzteseként a rivaldafénybe kerülő Stella Jean a multikulturalizmus, az etikus divat és az identitás történeteit közvetíti alkotásain keresztül.

A Daniel Jackson által forgatott kampányban a színpompás ruhákat három hatásos kiegészítő is kíséri, amelyek mindegyike abszolút statement darabja nemcsak a #DesigualxStellaJean kollekciónak, de a nyári szettjeinknek is: az XXL-es kalap finom rózsaszínben, egy lapos, mélyvörös rojtos szandál és egy szőtt táska, amely zsákvászonból és bambuszból készült. Önmagában minden elem egyedi, együtt erősítik a ruhák identitását, és ordít róluk az egész kollekción átívelő multikulturális inspiráció és a Haiti iránti hódolat.

Mi megvettük!