×

High Summer kampány Pretty Woman módra

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 05. 24.

Javában tombol a nyolcvanas évek iránti őrület, ezt már több platformon észrevehettük, legyen szó filmekről vagy divatról, nem beszélve a kettő egyvelegéről! A nyári kampányok közül e heti kedvencünk a francia Casablanca márka Micsoda nő! ihletésű kollekciója, amiért mind a fotók, mind a rucik miatt teljesen odavagyunk!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CasablancaⒸ (@casablancabrand) által megosztott bejegyzés

A pazar képek főszereplője Mica Argañaraz argentin modell, aki a Chanel és a Versace múzsájaként lehet ismerős a divatrajongóknak, mellé pedig a gördeszkás Boo Johnsont választották legendásan pozitív kisugárzása, karaktere és életszemlélete miatt. A kreatív csapat, élükön a neves párizsi fotóssal, Pierre-Ange Carlottival, egy elképesztően romantikus, cool és egyszerre nosztalgikus kampányt alkotott meg, de persze szót érdemel külön Helena Tejedor stylist, Sid Oudainia Beaulieu, a márka régebbi nagykövete és művészeti vezetője, és persze a brand kreatív igazgatója Charaf Tajer.

Az autodidakta dizájner és kreatív igazgató izgalmas képessége, hogy remekül ötvözi a nappali és éjszakai viseletet, ezúttal is megmutatkozott, ami egy olyan kollekciót eredményez, amely tökéletesen egyensúlyba hozza az eleganciát a szexuális vonzerővel. A tavaly bemutatott kollekció darabjait pedig erősíti a kampány hangulata, a Pretty Womanes happy ending, legyen szó a vágott blézerekből és a miniszoknyákból álló elegáns kosztümökről, vagy a konzervatívabb sziluetteken merészen kavargó mintákról, mint amilyen a brand ikonikus hulláma, amely természetesen nem hiányozhat az olyan must-have darabokról sem, mint a karakteres napszemüveg és a klasszikus, bambuszfogantyús Wave Jeanne bag.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CasablancaⒸ (@casablancabrand) által megosztott bejegyzés

CREDITS
Creative Direction – Charaf Tajer 
Art Direction – Sid Oudainia Beaulieu
Photography – Pierre-Ange Carlotti 
Casting Director – Rachel Chandler 
Styling – Helena Tejedor 
Set Design – Heath Mattioli 
Production – BJ & Jawn McQuade 
Make-up & Hair – Naima Bremer & Ilham Mestour