×

Vasárnap lesz apák napja: 8 ajándéktipp a Fashion Streetről

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 06. 14.

Június 19-ére esik idén az apák napja, úgyhogy még van időd, ha egy gondolatnyi kedvességgel, egy ötletes aprósággal szeretnéd felköszönteni a papádat.

Az eredetét nem kell túlragozni, hiszen ideális esetben nagyon sokat köszönhetünk az édesapánknak: törődést és szeretetet, és persze tanultunk is tőlük bőven, többek között bátorságot és becsületet. Ennek ellenére itthon csak az utóbbi pár évben ünnepeljük őket hivatalosan, ha mondjatjuk ezt így, mert azért bevett szokásról nincsen szó. Mint minden mondvacsinált ünnep, természetesen ez is Amerikából származik, ahol 1910-ben ünnepelték meg az első hivatalos apák napját. Ahogyan azonban anyák napján, most is elmondjuk, hogy a minőségi, együtt töltött időt semmilyen ajándék nem fogja lepipálni, de azért gyűjtöttünk Nektek pár fiús apróságot, ha úgy gondoljátok, ajándékot is vásárolnátok.

Fürdőnadrág – Massimo Dutti

A férfiak nem szeretnek vásárolni, így biztosan értékelni fogja az apukád, ha idén úgy tud beújítani egy fürdőnadrágot, hogy a kisujját sem kell mozdítania érte. A klasszikus fazonú, mintájában mégis modern darabbal nem fogsz hibázni.

Képkeretek – Zara Home

Nyomtass ki két kedvenc közös fotót: egyet gyerekkorodból, egyet pedig azok közül, amik mostanában készültek, és tedd bele ebbe a stílusos képkeretszettbe. Imádni fogja.

Póló – Hugo Boss

Mert általában apa a főnök. Olyan magától értetődően, klasszikusan, visszafogottan.

Utazótáska – Tommy Hilfiger

Fogadjunk, hogy apukád sosem bőröndözik, neki úgysem kell annyi cucc. De ha már megoldja egy kisebb táskával, az legalább legyen menő.

Maca Dezodor – The Body Shop

Az Andok szuperétkeként ismert maca gyökér tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és zsírsavakkal, amely most természetes és friss illatú dezodor formájában fogja kényezetni apukádat.

Lenvászon ing – Benetton

A nyár abszolút must-have darabja, nehogy már apukád szekrényéből hiányozzon! Csak ne felejtsd el feltűrni az ujját!

Deep Blue See – LUSH

Kettő szuperszínes, kényeztető fürdőbombát tartalmaz a kifejezetten apák napjára készült szett, ami akkor is rá fogja venni apukádat a fürdőzésre, ha alapvetően zuhanyzós típus.

Kókuszos csoki – Lindt

Édesszájú apukáknak nem maradhat el a jól bevált (és egy perc alatt volt-nincs) tábla csokoládé – a Lindt tejcsokija a kókuszízű töltelékkel a nyár egyik legfrissebb, legnagyobb slágere.