×

A divat, ami most következik

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 08. 30.

A nyár utolsó pillanatait élvezve – még a strandon vagy már az irodába visszatérve – vessünk egy pillantást a legizgalmasabb őszi divatkampányokra, hogy felkészülten álljunk neki a szokásos szezonváltásnak. 

Sokunknak fájó periódus következik, hiszen nem könnyű lezárni és elengedni a nyarat, de ami adhat egy kis vigaszt, az az őszi gardróbcsere: elővenni a jó meleg pulcsikat, a legcoolabb csizmákat és a sok-sok puha kiegészítőt, majd leltárt készíteni, hogy mi az, aminek a trendje tovább hódít, mi az, amit egy időre biztosan jegelni kell, és persze mik azok a dolgok, amiket muszáj lesz beújítani. És mivel a 22/23-as őszi divatbemutatókat már vagy fél éve láttuk, most jött el az ideje, hogy a trenddiktáló divatházak előrukkoljanak a sztárokkal tarkított fotó- és videókampányaikkal, hogy emlékeztessenek minket a kifutók gyöngyszemeire. 

Íme tehát egy kis ízelítő az idei leginspirálóbb őszi-téli kampányokból!

Burberry

Riccardo Tisci az Inez és Vinoodh fotópárossal együttműködve mutatja be a közösség erejét: a modellek sokféleségükben egyesülnek – reflektorfénybe állítva a kollekció tematikáját.

© Inez&Vinoodh

© Inez&Vinoodh

© Inez&Vinoodh

Gucci

„Mindig is elbűvölt a mozi világa, a történeteket mesélő ereje miatt, amelyek az emberi kalandokat és a sodródást kutatják” – írta Alessandro Michele az új Exquisite Gucci kampányról, amely Stanley Kubrick ikonikus filmjeiből merít ihletet. 

Michael Kors

Újabb gyöngyszem az Inez és Vinoodh párostól a színek rétegezésének jegyében.

Blumarine

Erősen álom- és moziszerű a Blumarine pinkben pompázó kampánya is egy csepp noirral. A Petra Collins és Lotta Volkova által kreált anyag szilárd utalásokat tartalmaz Lynch kétértelmű atmoszférájára: a könnyedség és a szorongás, az ártatlanság és az érzékiség egymás melletti ábrázolásával. 

Dior

A jelen és a jövő között kifüggesztve, a saját hagyományai és az innovatív technológiák ötvözésével fedezhetjük fel Maria Grazia Chiuri Dior kollekcióját és élő galériáját ebben az erőteljes kampányában. Brigitte Niedermair videója.

Prada

Történetek és emlékek – a Pradát mindig is lenyűgözte az ember, az emberi tapasztalatok mélysége a divaton és az imázson keresztül, ihletet merítve a mindennapi életből. A főszereplők: Loli Bahia, Sora Choi, Kendall Jenner, Liya Kebede, Amanda Murphy, Kai Newman és Lina Zhang, akiknek portréi mellett a tárgyak az iskolakezdés és a mindennapok egyszerűségének lenyűgöző erejét mutatják. 

Cover: @Burberry