×

Na, kitaláljátok, hogy ki lett a Gucci legújabb kampányarca?!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 10. 6.

Olyan híres stílusikonok után, mint Jared Leto, Harry Stlyes vagy Lana Del Rey, ki más következhetne a Gucci-arcok listáján, mint Ryan Gosling? Mit is mondhatnánk, ideje volt!

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de lássuk be, azért várható volt, hogy az olasz divatház előbb vagy utóbb meglátja Ryan Goslingban a tökéletes kampányarcot. Ezt persze megtehették volna már az Őrült, dilis szerelem után is, hiszen nem véletlenül áll úgy a színészen a ruha, ahogyan, de végülis jobb később, mint soha. 

Idén nyáron a színész ideje nagy részét a The Grey Man premierjét ünnneplő világsajtókörútnak szentelte, de miközben a filmet népszerűsítette (amely jelenleg is nézhető a Netflixen, aki még nem látta, hajrá..), azért volt ideje új kollaborációkra és egyéb projektekre. Elég csak arra gondolni, mekkora őrületet váltottak ki a 2023-ban debütáló, élőszereplős Barbie-film első lesifotói, amelyben Ryan Gosling alakítja a szőkére hidrogénezett csodaszép Kent a hasonlóan csodaszép Barbie, vagyis Margot Robbie oldalán. Nem beszélve az elképesztő szettekről, amelyek legjavát a Gucci tervezte – Ti ezt tudtátok?!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Margot Robbie (@margotrobbieofficial) által megosztott bejegyzés

Innen pedig nem volt megállás, Ryan Gosling a napokban debütált a Gucci utazótáska-kampányában. A lenyűgöző képeket Glen Luchford, a Calvin Klein főbb kampányainak alkotója készítette, és szerencsére ezúttal is sikerült túlzásokba esni: hol Wes Anderson Utazás Darjeelingbe című filmjének különc inspirációja rémlik fel, hol az örök retró életérzés köszön vissza egy Chevy hátuljában, csíkos öltönyben és vékony nyakkendőben, de a Macaulay Culkin által a kifutón viselt Hawaii ing i remekül áll a színésznek.

És – ahogyan Alessandro Michele, a Gucci zseniális kreatív igazgatója mondta – Ryan Gosling mindenhogy tökéletes. És tényleg!

Forrás: GQ Italia