×

2022: amikor a celebek a kilencvenes évek celebjeinek öltöztek Halloweenkor

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 11. 2.

Ez ám a Y2K-nosztalgia! A legkelendőbb jelmezeknek idén a kilencvenes és kétezres évek sztárjai számítottak, vagy legalábbis azok legendás outfitjei, és persze egy-két mesehős és filmbéli alak. A 2022-es értelmezés szerint persze az is cél volt, hogy a sztárok minél több húst mutatva, minél ribisebb hatást keltsenek, hiszen a Halloween – úgy tűnik – leginkább erről szólt.

Chiara Ferragni, mint Christina Aquilera

Chiara Ferragni az idei Halloween alkalmából az énekesnő Dirty című számának (vagyis inkább klipjének) 20. évfordulóját szerette volna megünnepelni. A 2002-ben debütált dal világsikeréhez persze elengedhetetlen volt az a látványvilág, amelyet David LaChapelle álmodott meg a fülledt hangulatú videókliphez. Bizonyára mindenki jól emlékszik rá: Christina Aquilera egy piros-fehér csíkos háromszögmelltartót viselt egy nagyon alacsony derekú nadrággal párosítva, amelyből a bugyi is kikandikált. Az olasz blogger nemcsak a szettjével, a hajával is élethűen koppintotta az énekesnőt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

Megan Fox, mint Pamela Anderson

Határozottan erős volt Megan Fox megjelenése is, aki előbb Jessica Rabbithez méltó, csillogó aranyszínű ruhában, majd Pamela Anderson provokatív alteregójaként parádézott, oldalán természetesen egy Tommy Lee imitátorral.

De ezzel sem érte be a színésznő, tolt egy sokkal halloweenesebb szettet is, ami már-már az istenkáromlással határos: az Instagramon megosztott fotókon és videón Kelly egy katolikus pap köntösét viseli, míg Fox lakkot, hálós harisnyát, kutyanyakörvet és pórázt visel. A színésznő a következő képaláírást írta a poszthoz: „Vasárnaponként áldozunk”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Kim Kardashian, mint Mystica

Most pedig forduljunk Kim Kardashianhoz, aki halloweenre a Marvel X-Menből ismert Mystica jelmezét választotta: egy élénk kék bőrruhát fejtől a lábujjakig, szúrós sárga szemekkel és vörös hajjal – abszolút élethűen. Kim először egy, a közösségi médiában megosztott videóban mutatta meg a megjelenését, amelyet a Marvel-filmben Jennifer Lawrence viselt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Paris Hilton, mint Marvel Kapitány

Szintén Marvel tematikában utazott a 41 éves celebritás, aki nem másként pózolt, mint a dögös Marvel Kapitány. Férje, Carter Reum egy másik Marvel-szuperhősnek, Deadpoolnak öltözve csatlakozott hozzá – még Los Angeles-i luxusotthonának kerítésén is átmászott a tökéletes hatás érdekében.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Kendall Jenner, mint Jesse, a Toy Story cowgirl

A Toy Story-mánia megfertőzte Kendall Jennert is, aki Instagram-profilján osztott meg egy fotót a Disney-Pixar remekműből már említett cowgirlnek öltözve. A Kardashians sztárja persze ezt is seggvillantással spékelte meg, mert milyen uncsi lenne már sima farmerben pózolni cowgirlként! A modell a „Hát nem te vagy a legédesebb űrjáték?” címet adta posztjának, idézve Jessie egyik mondatát a Toy Story 2 című filmből, amelyben ez a női karakter debütált.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham, mint Rómeó és Júlia

A brit sztárpáros ezúttal a romantikus vonalat képviselték, és a tragikus szerelmesek, Rómeó & Júlia bőrébe bújva alkották meg páros jelmezüket.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

 

Heidi Klum, mint egy féreg

Az extrémitást kétségkívül Heidi Klumnak sikerült az idén teljesen kimaxolnia, hiszen egy hatalmas, horrorisztikus kukacnak öltözött, aki saját férje horgára akadt. Emellett pedig természetesen a szokásos, világra szóló halloweeni partiját is megtartotta. Elég undorító.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Hailey Bieber, mint Laetitia Casta

A végére íme egy kis felüdülés: a halloweeni farsangverseny igazi királynője Hailey Bieber, aki a legszebb és leglátványosabb jelmezt választotta: Yves Saint Laurent 1999-ben Laetitia Casta számára készített virágos ruhájának másolatát. Köszönjük!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)