×

10 bámulatos adventi szépségkalendárium

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 11. 23.

Luxusminiatűrök, retró fürdőbombák, csillámló testápolótejek és egyéb beauty-különlegességek várják a szépségpiac rajongóit a legmenőbb adventi kalendáriumok formájában.

Az adventi naptárak eredete egészen az 1900-as évekig nyúlik vissza, legalábbis egy német legenda szerint: egy édesanya – hogy enyhítse kisfia türelmetlenségét, aki nem bírta kivárni a karácsonyi csokoládéosztást – készített először egy 24 darabból álló csokinaptárat, a remek ötlet pedig szájról-szájra terjedt.  Így a hagyományos, csokoládékat rejtő kalendáriumok Magyarországon is begyűrűztek a 20. század elejére, napjainkban pedig már csak a képzelet szabhat határt ennek a látványos ajándéknak: megjelentek a különböző, modern változatok, amelyek az édességen kívül beauty-termékeket, gyertyákat vagy akár legójátékokat is tartalmaznak.

A következőkben mi most az idei év 10 legklasszabb szépségnaptárját gyűjtöttük össze nektek!

1. YvesSaintLaurent

A francia luxus divatház adventi kalendáriumában minden megtalálható, ami az extra kényeztetéshez szükséges. A magasabb árfekvésű csomag a miniatűrök mellett, teljes méretű illat-, smink- és bőrápolási termékeket is tartalmaz.

2. LUSH

Huszonöt gondosan összeválogatott Lush-termékkel készülhetünk az ünnepre, amelyek között 4 retro termék is helyet kapott. Ezenkívül a kalendárium különlegessége, hogy a Lush az ARTHOUSE Unlimited civil szervezettel tervezteti meg csomagolását, amivel a komplex neurodiverzális és fizikai segítséget igénylő felnőttek művészi munkáit népszerűsíti.

3. L’occitane Prémium

A L’occitane adventi kalendáriuma az idén rengeteg praktikus terméket rejt. A tusfürdőtől kezdve a fátyolmaszkokon át a fa fésűig minden megtalálható benne, ami a teljeskörű szépségápoláshoz szükséges.

4. The Body Shop – Csodák Doboza

Minden beauty-kívánságunkat teljesíti a The Body Shop ajándékokkal teli dobozkája, ami olyan termékekben bővelkedik, amelyek segítenek ellazulni és relaxálni a téli napok során. A cég egyébként ezzel a kalendáriummal a ghánai tamalei nőket ünnepli, akiket egészségügyi és oktatási projektekkel támogat.

5. Essie Express Train

Az ünnepi manikűr mindig is nagyon fontos volt, így nem csoda, hogy a szépségpiac ilyenkor is szem előtt tartja a körömápolás szerelmeseinek igényeit. Az Essie egy olyan csomagot dobott a piacra, aminek segítségével elkészíthetjük komplett, karácsonyi manikűrünket.

6. Giorgio Armani

Csak ámulunk és bámulunk! A Giorgio Armani Adventi Kalendáriuma a miniatűrök mellett a márka ikonikus illatjait is tartalmazza, és természetesen néhány teljes méretű terméket is rejt. Jellegzetes piros csomagolása pedig egyből megragadja a tekintetet!

7. Makeup Revolution You Are The Revolution 25 Day

Ebben a naptárban minden benne van, ami a karácsonyi csillogáshoz kell! A sminkelés rajongóinak pedig garantáltan örömöt fogtok szerezni ezzel az ajándékkal, amelyben egyébként csak állatkísérletektől mentes sminktermékeket találtok.

8. Lancôme

A karácsony szeretetteljes jellegére reflektál a Lancôme adventi kalendáriuma, amiben nemcsak a parfümökkel, hanem a sminkekkel kapcsolatban is találhatunk miniatűr termékeket. Az biztos, hogy ez a kalendárium Párizs szerelmeseit garantáltan rabul ejti majd!

9. Revolution X Game Of Thrones 12 Days

Winter is coming! A Makeup Revolution idén a csillogó adventi kalendáriuma mellett egy extravagáns verziót is a piacra dobott: a csomag a népszerű Game of Thrones sorozat hangulatát idéző 12 beauty-terméket rejt.

10. Douglas Men

A Douglas a férfiakra is gondolt, és praktikus meglepetéseket csomagolt dobozkájába. A huszonnégy szépségápolási termék szem előtt tartja azoknak a férfiaknak az igényeit, akiknek fontos a megfelelő bőrápolás.

December eleje már itt kopogtat az ajtónkon! Siess te is és szerezd be kedvencedet!