×

A 8 legkreatívabb karácsonyi ajándéklelőhely, ha unod a dezodor, zokni- és bögreszetteket

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 9.

Ha azok közé tartozol, akik nem letudni akarják az ajándékvásárlást, hanem valódi mosolyt csalnának az ajándékozottak arcára, akkor jó helyen jársz. A főváros legizgalmasabb, legkreatívabb és legtrendibb ötleteit az alábbi boltok, vásárok és pop up store-ok rejtik!

Projekt Showroom

A legendés divat- és dizájnbolt karácsonyi pop up lelőhelye az Andrássy út és a Jókai utca sarkán található, és egészen december 22-ig várja azokat a látogatókat, akik hisznek az egyedi, kreatív ajándékok erejében, amelyeket hazai alkotók és tervezők készítettek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projekt Showroom pop up-store (@projekt_showroom) által megosztott bejegyzés

WAMP

Karácsonyig mindössze két vasárnapotok maradt, hogy ellátogassatok a Bálnába, hiszen a hazai kiállítók legjavát, több mint 100 tervezőt, kiállítót és brandet felvonultató vásár hagyományaihoz híven a hét egyetlen napján tart nyitva reggel tíztől este nyolcig, és a vásárlás mellett workshopokat is kínál a vállakozó szellemű látogatók számára. 

MONO Art&Design

A Kossuth Lajos utcán található concept store a kortárs magyar tervezők munkáinak legjavát vonultatja fel, ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakberendezési tárgyak között válogathatunk – lehetetlen üres kézzel távozni.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MONO art & design store (@mono_art_design) által megosztott bejegyzés

Prezent

A Tabán csücskében található boltocska olyan tervezőket képvisel, akikre nemcsak az üzleti, de a magánéletünkben is felnézhetünk munkásságuk miatt: tervezők, készítők, családok, párok és mikrovállalatok, akik erejükön felül megpróbálnak a lehető legfenntarthatóbb forrásokból beszerzett alapanyagokból helyben gyártani/gyártatni. A boltban megtalálható termékek mellett sok más, csak online elérhető termékkel is bővül a paletta, így a webshopban is érdemes körülnézni. 

NÖVÉNYI FESTETT SELYEM HAJGUMI

Lucky Shepherd

Maradva a budai oldalon, a Fő utcán található üzlet egy igazi luxusbolt, amely otthont ad a kortárs ékszer- és divattervezőknek egyaránt: olyanoknak, akik sok éve elkötelezettek szakmájuk iránt. A boltban található kollekciók a hétköznapi  viselettől kezdve az alkalmi öltözékekig kínálnak választékot, valamint bőrből készült kiegészítőket és különleges, egyedi ékszereket.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucky Shepherd Designer Store (@luckyshepherddesignerstore) által megosztott bejegyzés

ZOÉ Fashion & More

Az Üllői úton található ZOÉ Budapest koncepciója teljesen egyedülálló, hiszen a hazai tervezők ruhái, ékszerei és kiegészítői mellett egy Day Spa-nak is otthont ad, ahol a szolgáltatásoknak köszönhetően kiszakadhattok a mindennapi rohanás őrült körforgásából. Így ha a vásárlás után beiktatnátok egy kis pihenőt, a kozmetikai kezelések mellett gőzfürdő vagy szaunaszeánsz is vár rátok. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZOÉ Hungarian Designer Store (@zoe_budapest) által megosztott bejegyzés

MAGMA Lakásművészet

A Petőfi Sándor utcában található tágas üzlet egy valódi kincsesbánya a dizájnra éhes közönségnek: a kreatív grafikák és festmények mellett kreatív kerámiák, textil, bőr- és üvegdekorációk, hangulatós fotók és ötletes magyaros ajándékok, újragondolt hungarikumok is találhatók, így ha az ajándékozott külföldi, ezekkel a tárgyakkal biztosan nem lőhetünk mellé. 

PERIODIC TABLE OF THE HUNGARIANS

BOMO Art

Egy belvárosi kincsesláda a régivágású ajándékozottaknak, mindazoknak, akik akut nosztalgiával tekintenek a kézzel írt levelek időszakára: a boltban magas minőségű írószerek és irodai kiegészítők, varázslatos csomagolópapírok, teljesen egyedi és személyre szabható határidőnaplók készíttethetőek a csodaszép fotóalbumok és naptárak mellett. 

Borítókép: ©BOMO Art