×

Az 5 legtutibb ajándék, amit a nővérednek vehetsz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 19.

Elérkeztünk a karácsonyi finishez, így a hét minden napjára választunk egy kedves családtagot, akinek extra ajándéktippekkel szolgálunk. Így ha te is azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatig vadásznak a tökéletes ajándékra, nem mellesleg lánytesóval rendelkeznek, akkor olvass tovább.

#1 Annie Leibovitz SUMO fotóalbum

Divat-, fotó- és művészetőrültek nem kívánhtanának coolabb ajándékot, mint Annie Leibovitz fotóalbuma, amely már XXL kiadásban is kapható a Taschennél. Leibovitz több mint 40 év munkásságából válogatott ikonikus képeket, valamint olyan fotókat is, amelyeket eddig ritkán, vagy egyáltalán nem láthattunk. 

#2 Surdakalap by COS

Az újrahasznosított poliészterből készült sapka a jelenleg legdivatosabb fejfedő, amelynek fenntarthatósága sem utolsó szempont. Nem nagyon szorul magyarázatra.

#3 LUSH WOW ajándékcsomag

Ha magasabb szintre emelnéd a szokásos karácsonyi piperecsomagot, irány a LUSH, mert a megalomán spa rajongók számára nem lehet tökéletesebb ajándékot találni a LUSH gigantikus szettjénél, amely összesen 37 szuperillatos, szuperkényeztető terméket tartalmaz.

#4 Pizsama, Intimissimi

Mindegy, hogy a tesód milyen stílust képvisel, az Intimissimiben biztosan találsz kedvére való ajándékot. Legyen a játékos, bohókás stílus képviselője, vagy minden körülmények között az elegancia és a luxus gyermeke, az olasz fehérneműmárka tudja, mitől döglik a légy. Akárcsak te, ha egy ilyen ajándékkal érkezel.

#5 FOREO IRIS 2

A szemkörnyékápoló masszázskészülék továbbfejlesztett változata még hatékonyabban és egyszerűbben kezelhető: a T-Sonic pulzálást alkalmazó, kisméretű, de annál erőteljesebb beauty-tech készülék kisimítja a ráncokat, erősíti az arc kontúrvonalait, valamint csökkenti a szem alatti sötét karikákat, ezzel élettel telivé varázsolva az arcbőrödet. Mégis mi lehetne jobb ajándék ennél?

Holnap az édesanyákkal folytatjuk!