×

Ajándékok, amiktől a fiútesók tuti eldobják az agyukat!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 23.

Az öcsék/bátyák is azok közé a családtagok közé tartoznak, akikből nehéz kihúzni, mire is vágynak valójában. Náluk főleg azokkal az ajándékokkal leszel tuti befutó, amelyek nemcsak gyönyörködtetnek, de szórakoztatnak, nem mellesleg hasznosak is. Íme a kedvenceink!

#1 PLAYSTATION 5

A PlayStation 5 a márka eddigi legnagyobb teljesítményű modellje. A játékosoknak 4K felbontásban, 60 fps mellett biztosítja a játékélményt, minimalizálja a beolvasási időtartamokat és lehetővé teszi az új generációs játékok lejátszását. Bármit is jelentsen mindez, annyi biztos, hogy az öcséd vagy a bátyád a plafonig fog ugrani örömében.

#2 LOONEY TUNES X BOSS

A Boss ünnepi kollekciójából lesz mit válogatni a fiúknak, a Tapsi Hapsi limitált szériás pólói pedig egy jó adag humort is csempésznek az ajándék mellé. Amúgy meg hadd higgye, hogy ő a főnök…

#3 UNDERGROUND BUDAPEST BY VIDA ZSOLT

A MAGMA Lakásművészet boltja tele van kincsekkel, olyanokkal, amiket nem találtok meg a mainstream boltokban. Vida Zsolt a budapesti életérzést átadó szarkasztikus és karakteres karikatúrái csak egy tipp a sok ajándék közül, amit az üzletben találtok. Csak győzzetek válogatni!

#4 LUSH BOUNCING SANTA

Tény, hogy a fiúk inkább tusolós, semmint fürdőzős típusok, így egy tusolózselével, főleg ha ilyen poénos, illatos és hasznos, biztos nem lősz mellé.

#5 BENETTON HÁTIZSÁK

Az mindegy, hogy suliba, edzésre vagy munkába, a fiúk a táska alatt a hátizsákot értik. Ezzel a kordbársony darabbal mindezt stílusosan teheti, köszönhetően imádott testvérének.

Borítókép: