×

Odáig lesztek az Adidas x Ronnie Fieg x Clarks kollaboráció darabjaiért!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 03. 23.

Az Adidas és Ronnie Fieg már több mint fél évtizede dolgozik együtt, de a számos kollab után sincs még vége a közös munkának: az út folytatásaként a duó felkérte a Clarks Originals-t egy teljesen új, közös cipőmodell létrehozására.

Aki jártas a sneakerek világában, az tudja, hogy nagyon ritka a hármas kollaboráció egy-egy darab megalkotásánál, éppen ezért akkora szám, hogy a három márka most egy közös cipőt hoz létre. A klasszikus Samba mintájára az Adidas x Clarks x Ronnie Fieg 8th Street verziója három földszínű színkombinációban lesz elérhető, köztük törtfehérben, homokbézsben és erdőzöldben. A cipő teljes mértékben prémium minőségű velúrbőrből készült, melynek oldalán megtalálható a három csíkos márkajelzés, valamint a talp alatt egy félig áttetsző krepp talpbetét is – ez a Clarks egyik jellegzetes eleme.

Mindhárom fél DNS-ét ötvözve az eredmény egy olyan cipő lett, amely nem rúgja fel a Samba klasszikus dizájnját, mégis mindegyikük egyedi stílusjegyei fellelhetők rajta. És bár a Clarks most először dolgozik együtt az Adidasszal, mégis egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom!

Az Adidas x Clarks x Ronnie Fieg Original 8th Street Samba március 24-én csak nagyon limitált mennyiségben jelenik meg, és a Keith, valamint a Clarks kijelölt üzleteiben lesznek kaphatóak.