×

FOREO LUNA: így lett egy félresikerült évfordulós ajándékból a világ legkedveltebb arctisztítója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 15.

Mi a közös egy balul sikerült évfordulós ajándékban, az első Holdat megjárt bakancsban és Kim Kardashian fürdőszobájában? Nem más, mint a FOREO LUNA! Íme pár érdekesség a beautyrajongók kedvenc termékéről a svéd beauty-tech cég 10. szülinapja alkalmából!

A FOREO LUNA termékcsalád úttörő dizájnjával és fejlett funkcióival világszerte átalakította azt, ahogyan az emberek a bőrápolási szokásaikról gondolkodnak, új szintre emelve ezzel a hatékony bőrtisztítást és az egészséges bőrről alkotott elképzeléseinket. Ez az út azonban nem volt rövid, és voltak mélypontok is. De mint ahogy azt a legtöbb igazi sikersztori bizonyítja, a mélypontokból – a kellő elhivatottsággal, szenvedéllyel és önreflexióval – már csak felfelé vezethet az út. Az idén tízéves FOREO egy kis időutazás keretében tekint vissza a kezdetekre. 

FOREO LUNA

Egy félresikerült ajándéktól a világ legnépszerűbb arctisztító eszközének feltalálásáig

Akiket a legjobban szeretünk, azoknak mindig a legjobbat akarjuk. Ezzel Filip Sedic, a FOREO alapítója sem volt másképp, amikor valami különlegeset szeretett volna ajándékozni feleségének a házassági évfordulójukra – egy csúcsminőségű arctisztító kefét. Az öröm azonban hamarosan kudarcba fulladt, mivel a kefe több bajt okozott, mint amennyit használt. Filip mérnöki szemei ezért alaposabban szemügyre vették az eszközt. A nejlonsörték túlságosan durvák voltak az arcbőr számára, és tökéletes táptalajt jelentettek a nemkívánatos bacik számára. Ez a félresikerült ajándék új ötletet adott, amely aztán igazi sikertörténetté vált. Filip mára már egy olyan innovatív márka vezetője, amely fenekestül felforgatta a szépségipar szabályait.

FOREO LUNA – Holdról a fürdőszobapolcra

2013 volt tehát az év, amikor Filip Sedic elkezdett a piacon akkoriban megtalálható szónikus arctisztító kefék továbbfejlesztésén dolgozni. Ugyanakkor tudta, hogy nem akar ezek nyomdokaiba lépni, ezért elkezdett egy olyan puha, antibakteriális szilikon után kutatni, amely nem irritálja a bőrt, hanem kíméletesen és mélyen tisztítja azt. 

A megalkotott készüléket végül Lunának nevezte el, mert ugyanabból az anyagból készült, mint az első bakancs, amely a Hold felszínét taposta.

A LUNA™ a piacra kerülése óta nemcsak a bőrápolás szerelmeseinek és a szépségápolási szakembereknek, de olyan hírességeknek a szívét is meghódította, mint Kim Kardashian és Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOREO (@foreo_official) által megosztott bejegyzés

A csúcstechnológia és a kiváló kivitelezés egyedülálló kombinációjával ez a készülék a valós eredményeket kínáló bőrápolást kereső szépségrajongók rutinjának kötelező darabjává vált. 2013 óta a dizájn is folyamatos megújuláson ment keresztül. Ahogyan például az iPhone esetében is, a LUNA™ is rengeteget fejlődött a még jobb felhasználói élmény érdekében. A múlt évben a FOREO bemutatta a LUNA negyedik generációját, a LUNA™ 4-et. Páratlan testreszabhatóságával, többféle intenzitású erőteljes tisztító és masszázsüzemmóddal olyan szépségápolási élményt nyújt, amely a legkülönfélébb igényeket is kielégíti – és ezt tapasztalatból tudom!