×

Minden, amit az Emily Párizsban 4. évadáról tudunk

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 22.

A napokban a Netflix megosztott egy videót, amelyben Lily Collins elhintette, hogy merre haladhat tovább a történet a hatalmas cliffhanger után. Íme minden, amit az Emily Párizsban legújabb évadáról tudni kell!

A Netflix Emily Párizsban című sorozatának harmadik évada 2022 decemberében tért vissza a képernyőkre, folytatva az amerikai marketingvezető, Emily Cooper (Lily Collins) történetét, akinek két főnökével és két szerelmével kellett megküzdenie. Talán sokan még mindig sokkos állapotban vagyunk az évadzáró epizód befejezése miatt, de megnyugodhatunk! A sikersorozat visszatér, ráadásul még több kalanddal és divatos szettel.

Kép: Netflix

A harmadik és negyedik évadot egymás után forgatták le

Az Emily Párizsban negyedik évadát valójában már közel két éve megrendelték, a Netflix pedig 2022 januárjában megújította a sorozatot a harmadik és a negyedik évadra is. A streamingszolgáltató és Collins akkor be is jelentette a hírt, a hosszabbítás nem sokkal a második évad befejezése után történt. A két évadot egymás után, 2022-ben forgatták le Franciaországban. Ami azt jelenti, hogy a sorozat visszatérését még a hagyományos ünnepi szezonban történő levetítésnél is korábban láthatjuk. Ha az előzményekből következtetni lehet, akkor legkésőbb 2023 karácsonya előtt láthatnánk az új évadot.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily In Paris (@emilyinparis) által megosztott bejegyzés

Pakoljátok a bőröndöket, római vakációra indulunk!

A Netflix 2023. júniusi Tudum eseményén bemutatott rövid videójában Lily Collins elárulta, hogy mi vár ránk a negyedik évadban. A színésznő azzal kezdte, hogy feltette az összes kérdést, ami a drámai harmadik évad fináléja után bennünk is felmerült.

Alfie-nak még mindig megszakad a szíve? Gabriel megkapja a Michelin-csillagot? Vajon Mindy és a zenekar elmegy az Eurovízióra? Vajon Sylvie újra fellángolt szerelme tartós lesz? És a kérdés, ami mindannyiunkat foglalkoztat: Emily és Gabriel végre összejönnek?

– tette fel a kérdéseket. Collins azt is megígérte, hogy a dráma csak fokozódni fog, megjegyezve, hogy Emily élete néhány váratlan fordulatot fog venni, beleértve egy római nyaralást, valamint nehéz döntéseket.

„Emilynek el kell majd döntenie, hogy mindaz, amit valaha akart, arra valójában szüksége van-e.”

A szereplőgárda nagy része visszatér az Emily Párizsban 4. évadában, beleértve Alfie-t is

Bár a Netflix hivatalosan még nem erősítette meg a negyedik évad szereplőgárdáját, a sorozat legtöbb főszereplője szinte garantáltan visszatér. Köztük Lily Collins, Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) és Bruno Gouery (Luc).

Ami Lucien Laviscount Alfie-ját illeti, Darren Star, a sorozat készítője a TV Guide-nak 2023 júniusában elmondta, hogy a Lucien valószínűleg továbbra is a sorozat része marad, mivel Emilynek egyensúlyoznia kell majd a vele való közös munka és a saját, még mindig fennálló érzései között.

A 4. évad inkább a bonyolult kapcsolatok navigálásáról fog szólni; a személyes és a munkahelyi kapcsolatokról, és arról, hogy ezek hogyan kerülnek konfliktusba egymással… Emily továbbra is együtt fog dolgozni Alfie-val, Gabriellel és Camille-lal. Ezek a munkakapcsolatok valóban érzelmi konfliktusokkal vannak tele.

Az egyik szereplő, aki valószínűleg nem tér vissza a negyedik évad egészére, Kate Walsh, mivel a harmadik évadban Madeline úgy döntött, hogy bezárja a párizsi irodát, és visszatér Chicagóba. De még mindig van rá esély, hogy Emily egykori főnöke felbukkan egy-két jelenet erejéig.

Borítókép: Netflix