×

Balla Eszter a PLIÉ új kollekciójának az arca – imádjuk!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 21.

A St. Andrea Wine & Skybarban tegnap személyesen is megtekinthettük a PLIÉ új kollekcióját, amely minden képzeletünket felülmúlta – konkrétan nincs olyan darab, amely ne került volna fel az őszi/téli wishlistünkre. A hazai márka ebben a szezonban ugyanis olyan ruhadarabokkal készült, amelyek egyszerre stílusosak és praktikusak, és magabiztosan helyt állnak minden élethelyzetben. 

Ne aggódj, ez már nem a papucs-zokni kombináció! Az ősz legmenőbb cipőfazonja, a mokaszin, vagy ha úgy tetszik, a loafer zoknival is eszméletlen menő, mutatjuk, hogyan!

Balla Eszter a PLIÉ új kollekciójának arca

A PLIÉ új őszi-téli kollekciója letisztult vonalvezetésű darabokat kínál, amelyek könnyedén variálhatók, és a slow fashion alapelveihez hűek. Ezek a friss kreációk nem csupán a környezettudatosságot képviselik, hanem lehetőséget teremtenek viselőjük számára érzelmeik és stílusuk őszinte kifejezésére is. A kollekció arcaként megjelenő – és élőben még elbűvölőbb – Balla Eszter színésznő mindig is fontosnak tartotta a női szerepek sokszínűségét. A PLIÉ kollekció együttműködése számára önkifejezés is egyben:

A PLIÉ egy letisztult, minimalista stílust képvisel, amely ideális azoknak, akik könnyen szeretnék variálni ruhatárukat, mindezt környezettudatos és etikus módon. Bár nem rendelkezem sok ruhával, a PLIÉ kollekciója lehetővé teszi számomra, hogy könnyedén kombináljam a darabjait. Ezért a találkozás nagyon pozitív számomra.

PLIÉ új kollekció

Letisztult önazonosság

A kollekció a 90-es évek szabásmintáiból merít inspirációt, és a világűr végtelen világában talált új értelmet. A kampányfotózás a Svábhegyi Csillagvizsgálóban történt, így a kollekció színpalettája a neutrális barnától és szürkétől a vibráló lilákig és zöldekig terjed, mind a harmóniát, mind a kreatív önkifejezést kiemelve.

Itt kiemelnénk szerkesztőségi kedvencünket, a lila egyberuhát és egy lila statement pulóvert, de a Balla Eszter által viselt barna nadrágkosztüm is egyeneságon landolt a kívánságlistánkra.

Az őszi-téli kollekcióban megtalálhatók átmeneti ruhadarabok, bársonynadrágok, jacquard téli kabátok és kosztümszettek, valamint egyszerű logózott pólók és pulóverek is. Ezek a modern, letisztult darabok könnyen illeszthetők bármely gardróbba. 

Mihályi Zsófi alapítótulajdonos pedig azt is elárulta nekünk, hogy ebben a kollekcióban táskákkal is kegészül a kínálat. Mindössze két darabot láttunk belőlük, és csak annyit mondunk, érdemes lesz figyelni a márka weboldalát az újdonságokért!

Fotók: Kecskés Márton