×

A legjobb divatkampányok idén ősszel és télen

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 10. 7.

2023-ban az ősz és a tél nem csak a kényelmes pulóverekről és a meleg sálakról szól – legalábbis a divatházaknál. Ez az év legelragadóbb divatkampányainak az időszaka.

A H&M és a Rabanne a legendás párizsi Silencio éjszakai klubban ünnepelte közelgő együttműködését a sztárvilág nagyjaival.

A nagy divatházaktól a feltörekvő tervezőkig mindannyian azon vannak, hogy újradefiniálják az őszi és téli ruhatárunkat. Tarts velünk, és fedezzük fel a 2023-as év legmegragadóbb és legtrendibb őszi/téli divatkampányait!

Alexis Bittar x Jimmy Paul

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, és idén Alexis Bittar Jimmy Paul fodrásszal karöltve csatlakozott a kezdeményezéshez. A kampányban olyan nők szerepelnek, akik aktív mellrák elleni kezelésen vesznek részt.

Alexis és Paul évtizedek óta barátok, és amikor Bittar és csapata előállt a kampány koncepciójával, Paul azonnal be akart szállni a parókákról és a hajhullásról szóló szakértelmével. Összesen öt nőt „alakítottak” át, majd mindannyian külön-külön beszélgettek Alexis-szel. A videókban szereplő nők különböző frizurákat választottak – néhányan kopaszon, néhányan visszanövő hajjal, néhányan pedig a True Indian Hair Co. által biztosított parókával vettek részt a beszélgetésben. A cél az volt, hogy a nők azt közvetítsék, milyenek szeretnének lenni a jelenben, nem pedig azt, hogy milyenek voltak a diagnózis előtt.

SKIMS x Kim Cattrall

Ennél ikonikusabb duót elképzelni sem tudnánk! A hét elején a híres-neves SKIMS (Kim Kardashian márkája) bejelentette, hogy Kim Cattrall lesz a legújabb kampányuk egyik arca. 

A márka közzétette a Best of SKIMS kampányképeket, amelyeken Cattrall a fekete Soft Lounge Long Sleeve ruhában és egy pár klasszikus, a ruhához illő hegyes orrú cipőben pózolt. A fotózás egy másik pontján Cattrall a Sculpting Mid-Thigh Bodysuitot is viselte. A színésznő, még inkább illeszkedve mesés és stílusos SATC karakteréhez, saját maga stylingolta a megjelenéseket.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Cattrall (@kimcattrall) által megosztott bejegyzés

Gucci Valigeria x Bad Bunny és Kendall Jenner

A páros ezzel a kampánnyal tette hivatalossá kapcsolatát, amelyről már hosszú ideje ment a találgatás a rajongók körében. A Gucci Valigeria kollekciója felidézi a ’90-es évek utazási stílusát, a kampányt pedig Anthony Seklaoui fotózta. 

A kampányban a pár a repülőtéren setálgat, miközben a ház új kreatív igazgatója, Sabato De Sarno vezetésével készült Gucci Savoy kollekció darabjai láthatóak náluk. A pár az első sorban ült De Sarno debütáló bemutatóján, ezzel adva egy kis ízelítőt a most megjelent kampányból. A fotók paparazzi stílusú ábrázolást diktálnak, amivel a híres pár gyakran szembesül.

divatkampányok

Kép: Gucci Valigeria

Kép: Gucci Valigeria

Coach x Dove Cameron

Dove Cameron barátkozni kezdett a belső kritikusával. A Coach új Wear Your Shine kampányában Lil Buck, Youngji Lee és Yanfei Son mellett az énekesnő a saját erejét mutatja be, miközben a márka 2023-as őszi/téli kollekciójának merész ready-to-wear darabjait viseli. A Joshua Woods által fotózott kampány az önbizalomhiány leküzdésére és a személyes megerősödésre összpontosít. A képeket egy Lope Serrano által rendezett és Emma Portner által koreografált lenyűgöző videó kíséri, amelyben a sztárok szembeszállnak belső kritikusukkal.

divatkampányok

Kép: Coach

Michael Kors x Hally Berry és Kate Hudson

A globális éhezés elleni kiállás jegyében a Michael Kors a Watch Hunger Stop nevű jótékonysági kezdeményezésével reflektorfénybe állítja a problémát. A kezdeményezés tizedik évfordulója alkalmából a Kors olyan híres színésznők támogatását kérte fel egy hatásos reklámkampányhoz, mint Halle Berry és Kate Hudson.

Halle Berry 2013 óta elkötelezett támogatója a kampánynak, Kate Hudson 2015-ben csatlakozott az ügyhöz. Részvételük nemcsak a kampányt díszíti, hanem hitelességet is kölcsönöz, mivel mindketten személyesen is tanúi voltak a World Food Programme erőfeszítéseinek: Berry Nicaraguában, Hudson pedig Kambodzsában járt.

divatkampányok

Kép: Michael Kors

Acne Studios x Kylie Jenner

Kylie Jenner – és a klónja– az Acne Studios FW23-as farmerkampányában mocskoskodik, szó szerint. A Carlijn Jacobs által készített csábító fotókon a divatikon sáros testfestékkel, vizes hajjal látható a svéd luxusmárka új, 2023 őszi/téli distressed farmerében.

Jacobs célja a kampány rendezésével az volt, hogy kihasználja Jenner magabiztosságát és önszeretetét, így katalizálva a két Kylie-s koncepciót. A kampány arra törekedett, hogy Kylie-t olyan nőként mutassa be, aki ura önmagának, szereti önmagát, és nem fél felvállalni vágyait. Imádjuk!

Borítókép: SKIMS