×

Még mindig Pink Október: kedvenc rózsaszín termékeink a Fashion Streetről

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 10. 17.

A #barbiecore helyett most a Pink Október kampány miatt van késztetésünk tetőtől talpig rózsaszínbe bújni. Nem mellesleg a szürkülő hétköznapokat is feldobja egy-egy rózsaszín darab, ha a total lookot soknak gondolod. Íme a legszebb pink termékek a Fashion Streetről!

Karikától a kockán át az áttört vagy akár a vicces formákig: a maxifülbevaló az az alapdarab, amelyből most jobb, ha egy minikollekció van az ékszerdobozodban!

Pink Október – luxuskampányok a jó cél érdekében 

Az utóbbi időben méltán és sokat cikkeztünk a Pink Október kampányról. A téma divatrelevanciája pedig nem merül ki abban, hogy az egyik legkedveltebb női színben pompázik a kampánylogó. Számos divatbrand dob piacra ilyenkor kapszulakollekciót, hogy a bevételből egy általuk kiválasztott, mellrákellenes szervezetet támogassanak. Gondoljunk például a Ralph lauren Pink Pony kampányára, amelynek 2000 óta küldetése, hogy csökkentse a rákbetegek ellátásában tapasztalható egyenlőtlenségeket, és biztosítsa, hogy a minőségi kezeléshez való hozzáférés mindenki számára elérhető legyen a korábbi, gyógyíthatóbb stádiumban. 

Kapszulakollekciókkal a mellrák kutatásának és megelőzésének támogatására

A MAX&Co. is örömmel támogatja az IEO-MONZINO Alapítványt és a „Follow The Pink” kampányt, amellyel az IEO (Európai Onkológiai Intézet – Milánó) női rákkutatását támogatja. Az alapítvány projektje azzal a céllal jött létre, hogy felhívja a figyelmet a megelőzésre és a diagnózisra a női onkológia területén.

©MAX&Co.

A Wolford különleges rózsaszín kiadást készített az ikonikus Colorado bodyruhából és a Satin de Luxe harisnyából. Az eladások egy százalékát a megfelelő jótékonysági szervezeteknek adományozza. Október folyamán a vásárlók e ruhadarabok megvásárlásával vagy közvetlenül a Wolford weboldaláról történő adományozással nyújthatják támogatásukat.

©Wolford

A Coccinelle is úgy döntött, hogy támogatja az AIRC Alapítvány Rózsaszín Szalag kampányát, elkötelezve magát amellett, hogy folyamatosan felhívja a nők figyelmét a kutatás és a megelőzés fontosságára. De még az olyan fast fashion cégek is részt vesznek a kampányban, mint a Primark, sőt, még az Arena sportmárka is készít pink kollekciót októberben, hogy a dedikált darabokból befolyt bevétel 50 százalékát a Keep a Breast alapítványnak ajánlja fel. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

arena 🌏 (@arenawaterinstinct) által megosztott bejegyzés

Vigyázz, kész, PINK!

És ha már itt tartunk, amellett sem érdemes elmenni, hogy a pink különböző árnyalatai újra és újra meghódítják a kifutókat. Összegyűjtöttük nektek a kedvenc rózsaszín termékeinket a Fashion Streetről, amelyekkel kiegészíthetitek és feldobhatjátok a már meglévő ruhatáratokat!