×

Érkezik Kylie Jenner ruhamárkája!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 10. 29.

Kylie Jenner egy Instagram-posztban közölte követőivel, hogy elindítja saját ruhamárkáját, a Khy-t. Íme minden, amit eddig tudunk róla!

A valóságshow-sztár és szépségmogul egy képet posztolt magáról, amin egy bőr ballonkabátot visel, ami a készülő kollekció egy friss darabja. A márka nemrég indult weboldalán közelebbről is megismerhetjük a darabot. Egy elegáns fekete kabátról van szó, amely magas gallérral, fűzött derékkal és túlméretezett vállakkal rendelkezik. Jelenleg az érdeklődők feliratkozhatnak az úgynevezett early access listára, bár hivatalos megjelenési dátumot még nem jelentettek be.

Kylie Jenner

Kép: Khy Instagram

Nem meglepő, hogy Kylie divatcéget indít, tekintve, hogy korábban már testvérei is elindították sajátjukat. Kim Kardashian nevéhez fűződik a Skims, ami az alakformáló ruháiról híres, de ott vannak Khloé Kardashian Good American farmerjei is. Kylie Emma és Jens Grede-vel dolgozott együtt a divatcég koncepcióján – a páros egyébként Kimmel, Khloéval és édesanyjukkal, Krisszel is együtt dolgozott a vállalkozásaikon. A cél az volt, hogy ne egy újabb Shein kaliberű márka kerüljön a piacra, hanem egy olyan luxusmárka, amely megfizethető szinte mindenki számára. 

Kylie Jenner

Kép: Kylie Jenner Instagram

Jennertől nem idegen a sikeres vállalkozás: ne feledkezzünk meg a Kylie Cosmeticsről, amely 2014-ben indult, és milliárdos státuszba repítette a tévésztárt. Azt azonban tudtátok, hogy a Khy nem is az első divatmárkája lesz? Még 2012-ben Kylie és nővére, Kendall Jenner elindították a Kendall and Kylie márkát, amely azóta a PacSun almárkája lett.

Már az első benyomások alapján is úgy tűnik, hogy a Khy olyan fényűző hangulatú lesz, amely a Balenciaga vagy a Bottega Veneta ruháira emlékeztet. Mégis, túl korai lenne egyetlen kabát alapján megmondani, hogy a kollekció pontosan hogyan fog kinézni. Hamarosan úgyis kiderül!

Forrás: Vogue UK

Borítókép: People