×

Karácsonyi ajándéktippek a nagyszülőknek

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 12. 16.

Általában a nagyszülők azok, akik mindig elhalmoznak minket rengeteg finomsággal vagy olykor-olykor ajándékokkal, de most itt az ideje viszonozni mindezt! Ezek a karácsonyi ajándéktippek segíthetnek abban, hogy a lehető legtökéletesebb ajándékkal okozz örömet a nagyszüleidnek!

Kevesebb mint két hét múlva karácsony, ez pedig egyet jelent az ajándékok beszerzésével (ha még nem tetted meg). Amikor az anyukánkról van szó, természetes, hogy valami különlegeset szeretnénk ajándékozni, így kifejezve a feléjük érzett hálánkat és szeretetünket. De nem is tudod, hogyan kezdj neki? Semmi gond, cikkünkben összegyűjtöttünk 5 karácsonyi ajándékötletet, amelyet könnyedén be tudtok szerezni akár a Fashion Streeten is!

Kezdjük is a sort a nagymamákkal! Nagyim, igaz már idősebb, de nagyon szeret mindent, ami jó meleg és puha. Gondolok itt egy jó meleg pulcsira, ami olyan, akár egy nagy ölelés, vagy egy köntösre, amit egész nap le sem vesz, de még a mamusz telitalálat! Szerintem a nagymamák esetében még szóba jöhetnek akár teakülönlegességek, könyvek, de egy szép bögre is – utóbbiból milyen jó lenne a különleges teát inni. De meggyőződéssel állítom, hogy szinte bárminek örülnek karácsonyra, a legfontosabb nekik, hogy az unokájuktól kapták azt! Lentebb még több ötletet gyűjthettek!

Ajándéktippek a nagymamádnak

Kardigán

Mennyire csodálatos már ez a pihe-puha kardigán?! Na ez tényleg olyan lehet felvéve, mint egy nagy ölelés! Ilyenkor a téli időszakban különösen szeretem a Women’s Secret kínálatát, rengeteg hasonlóan puha és meleg termék található meg náluk. Az én nagymamám egészen biztosan nem venné le magáról ezt a kardigánt a nap bármely szakaszában is. 

ajándéktippek

Kép: Women’s Secret

Olvasólámpa 

Elsőre lehet, randomnak tűnik, és az is lehet, hogy már van a nagyidnak olvasólámpája, de ha mégse lenne, akkor ezt a Zara Home darabot tudom ajánlani! Egyszerű, de a barna alrész miatt mégis extra. Szerintem azért lehet ez egy igen praktikus ajándék, mert például az én nagyim folyamatosan olvas, és sokszor annyira belemerül egy-egy könyvbe, hogy elfelejt villanyt kapcsolni. 

ajándéktippek

Kép: Zara Home

Konyhai kötény

Köztudott tény, hogy a nagyik imádnak a konyhában ügyeskedni. Ehhez pedig elhagyhatatlan egy csinos és igazán stílusos konyhai kötény! Amint megláttam ezt a H&M-es darabot, azonnal tudtam, hogy fel kell kerülnie a listára, ezek a fodrok elrabolták a szívemet! 

Kép: H&M

Teakülönlegességek

És, ha már fentebb szóba kerültek a teakülönlegességek, akkor el is hoztam ezt a Rituals-os teát. Ez egy frissítő hatású chai tea, amely fahéjat és kardamomot tartalmaz. A gyógynövényes teakeveréket kifejezetten a Vata dósa, vagyis az energia táplálására fejlesztették ki, ráadásul nyugodtan lehet elalvás előtt is inni, hiszen nincsen benne koffein. 

Kép: Rituals

Jöhetnek a nagypapák! A nagymamákhoz hasonlóan ők is mindennek örülnek, amit tőlünk kapnak. Amíg érződik, hogy tényleg odatettük magunkat az ajándék kiválasztásakor, addig szinte lehetetlen mellélőni! Na de nézzük is az ajándéktippeket!

Ajándéktippek a nagypapádnak

Eszközök borotválkozáshoz

Szerintem nem sokan gondolunk a borotválkozó pamacsra, ha borotválkozásról van szó. Legalábbis az én családomban egyik férfinak sincsen, mindig csak a kezükkel viszik fel a borotvahabot. De nem sokkal higiénikusabb ezt egy külön eszközzel tenni? A Body Shopnál szerencsére találtam is egyet, ami kiválóan habosítja a krémet, és ráadásul nagyon puha is. 

ajándéktippek

Kép: The Body Shop

E-book olvasó

Lefekvés előtt a legjobb módja a kikapcsolódásnak egy kis olvasás! Ehhez pedig tökéletes lehet ez a Kindle e-book olvasó, amire könnyedén meg lehet vásárolni a különböző könyveket és a betűméretet is lehet nagyítani!

Kép: Emag

Köntös

Mert a férfiaknak is kijár a kényelem, és egyáltalán nem gáz köntöst hordaniuk! Ez az Intimissimi Uomo-s darab pedig kifejezetten letisztult, és (ha szabad ilyet mondani) elegáns. 

ajándéktippek

Kép: Intimissimi Uomo

Sakk-készlet

Hiába nem tudok sakkozni (tudom-tudom, szégyelljem magam), mégis úgy gondolom, hogy szuper ajándék lehet a nagypapánknak egy sakk-készlet. Amikor éppen nincs dolguk, vagy mondjuk kint rossz idő van, tökéletes elfoglaltság lehet egy jó kis sakk-parti. Az Answear oldalán bukkantam rá erre a készletre, de szerintem sok helyen lecsaphattok rá. 

Kép: answear.hu

Borítókép: Red Letter Days