×

Tom Holland mint Rómeó? Naná! Érkezik a Rómeó & Júlia felújított változata!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 02. 7.

Tom Holland fogja alakítani Rómeót Shakespeare Rómeó és Júlia című romantikus tragédiájának új West End produkciójában.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Barbie korában élünk! Ezt bizonyítják a Margot Robbie és Andrew Mukamal stylist által összeállított egyedi ruhaköltemények is, amiket a film sajtóturnéjára készítettek. Talán nem is olyan meglepő, hogy a duó úgy döntött, hogy könyv formájában is elhozzák a csodás szetteket. Érkezik a „Barbie: The World Tour” divatfotókönyv!

Jól látjátok! Tényleg a Pókember sztárja fogja Rómeót alakítani idén nyáron a londoni West Enden. Azonban szinte 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy ez a változata a Rómeó & Júliának nem olyan lesz, mint a klasszikus, harisnyás változatok, amiket eddig láttunk. És ez miért olyan biztos? Azért, mert Jamie Lloyd – aki minimalista, lecsupaszított megközelítését alkalmazta olyan klasszikusoknál, mint a Cyrano de Bergerac, a Sirály és a Babaház – vezényli a darab újjáéledését. Tom Hollandon kívül még olyan nagy sztárokat is sikerült megnyernie, mint James McAvoy, Emilia Clarke, Tom Hiddleston és Jessica Chastain. 

Tom Holland

Kép: Variety

A nagy hírt tegnap maga Tom Holland jelentette be Instagram-oldalán keresztül. A limitált darab 12 hétig fog tartani, és az első előadás május 11-én kezdődik a Duke of York színházban. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki játssza majd Júliát, de Tom Holland jelenléte azt jelenti, hogy a darab szinte azonnali siker lesz. Tom Holland a „Billy Elliot: The Musical” című darabban debütált először színpadon még gyerekként, azóta ez lesz az első színpadi szereplése. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés

Tom Holland az egyik legnagyobb, legizgalmasabb fiatal színész a világon. Megtiszteltetés, hogy újra a West Enden üdvözölhetjük őt

mondta Lloyd egy nyilatkozatban. 2023 júniusában a színész azt mondta, hogy egyéves szünetet tart a színészkedésben, hogy a mentális egészségével foglalkozzon. A bejelentés óta ez lesz az első színészi szerepe.

Borítókép: Getty Images