×

3 Valentin-napi outfit inspiráció, ami tuti, hogy minden szívet megdobogtat

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 02. 10.

Nyakunkon a Valentin-nap, így kihasználva az alkalmat egy outfit inspirációs cikkel érkezünk most. Hiszen, akár csak az irodába tartasz, vagy a városban császkálsz, netalán egy romantikus vacsorához készülődsz, miért is ne adhatnád meg a módját, és öltözhetnél fel rózsaszínbe és pirosba borítva?

Mindig örülök, ha van egy ürügyem arra, hogy felcsapjam a Pinterest és Instagram feedemet, és különböző szettek után kutassak. A Valentin-nap számomra mindig is egy különleges napnak számított, még akkor is, amikor az egyedüli társaságom egy jó kis rom-com volt.  Nyilván örülök, ha a párom meglep valami aprósággal, de azért nem feledkezhetünk meg a divatról sem. Mindenféle szégyen nélkül vehetem fel a szívecske mintás felsőimet, a rózsaszínt és a pirosat úgy párosíthatom össze, ahogyan csak akarom (anélkül, hogy azért bárki is megszóljon), és indokolatlanul lehetek bármennyire is extra. Legutóbbi érvényes akkor is, ha esetleg kimarad a romantikus vacsora, és csak a munkahelyedre mész Valentin-napon. 

Na, de nézzük is a szetteket!

Irodai szett – Massimo Dutti

Valószínűleg mindenki a munkahelyén tölti a Valentin-nap nagy részét (kivéve a szerencsések, akiknek nem kell dolgozniuk), így ez a legelső szett direkt az irodába készült. A Massimo Dutti kínálatában egyébként is számtalan elegáns és letisztult darab van, de nagyon megörültem, amikor megpillantottam ezt a nagyon halvány pink bőrnadrágot. Egyáltalán nem kihívó, szerintem bőven megállja a helyét az irodában, de mégis extrább, mint egy sima fekete öltönynadrág. A témánál maradva, felülre ezt a rózsaszín kötött felsőt gondoltam, amit tökéletesen kiegészítenek ezek az arany ékszerek. Mivel még elég hideg van kora reggel és este is, így nem maradhat el a kabát sem. Végezetül pedig szerintem egy magassarkú csizmával egyszerűen lehetetlen mellélőni, táskának pedig ezt a színben passzolót választottam.

Valentin-nap

Kép: Massimo Dutti

Városban sétálós szett – United Colors of Benetton

Ez már egy fokkal vadabb szett, mint az előző volt, de nekem nagy kedvencem ez is. A Benetton kínálatában egyébként is rengeteg szín található meg, így nem volt nehéz megtalálni a megfelelő ruhadarabokat a szerelmesek napjára. Tudom, tudom, szinte bűncselekménynek ér fel a pirosat és a rózsaszínt együtt felvenni, de Valentin-napon mindent szabad (legalábbis ez az én mottóm)! Amúgy is, mindenki azt vesz fel, amit akar! Na, de visszatérve a szetthez. Egy barátnős kávézásra vagy csak egy sétára a városban szerintem ez a rózsaszín teddy kabát tökéletes választás lehet, alá pedig egy bordó pulcsit gondoltam. A bordó egyébként az ékszerválasztásnál is megjelenik. Csak hogy a casual stílusnál maradjunk, alulra egy bővebb szárú farmerrel szerintem nem lehet nagyot tévedni. Cipőnek nyugodtan jöhet a kedvenc sneakered is, de én személy szerint nagyon szeretem feldobni az egész szettet egy magassarkú bokacsizmával. Azonban az abszolút kedvencem? Egyértelműen a táska! Mennyire különleges és extra! Imádom!

Valentin-nap

Kép: United Colors of Benetton

Randiszett – COS

Elérkeztünk az abszolút kedvenc outfitemhez! Nincs is jobb annál, mint amikor végre van egy ürügyed arra, hogy előásd a szekrényed aljáról a legcsinosabb, legelegánsabb ruhádat és a hozzá passzoló magassarkúdat! Ha tehetném, felvásárolnám a COS teljes kínálatát, annyira csodás minden egyes ruhadarab. Szerintem Valentin-napra tökéletes ez a vörös ruha, aminek a nyak részénél egy kis sál is van. Én különösen szeretem ezeket az elegáns ruhákat egy bő blézerrel úgymond „leöltözni”, cipőnek pedig egy színben passzoló magassarkút gondoltam. Mostanában elkapott az a láz, hogy keverjem az arany és ezüst ékszereket, vagy csak ezüstöt hordjak, ami nálam azért is nagyon nagy szó, mert korábban csak arany ékszereket lehetett látni rajtam. 

Kép: Valentin-nap

Kép: COS