×

Így vidd tökélyre John Wick gyilkos business noir stílusát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 02. 22.

Biztos nem kicsit akadnánk ki mindannyian, ha lemészárolnák az elhunyt kedvesünktől kapott kutyánkat, de azt már kevésbé hisszük, hogy belőlünk is a világ legbrutálisabb bérgyilkosa szabadulna ki utána. John Wickből viszont kiszabadult, a sorozat idén februárban debütált második részében pedig úgy folytatja az egyéni igazságosztást, mintha nem lenne holnap. Ha a motivációit és az ezer watton pörgő hullaszámlálóját nem is, John Wick makulátlan stílusát te is a válladra kanyaríthatod pár egyszerű lépéssel. 

1: A sötét öltöny nem fekete

Ezt pedig John Wick is nagyon jól tudja, mivel a legsármosabb, mélysötét, faszén-színű öltönyöket viseli. A teljesen fekete öltöny inkább temetésre vagy estélyekre való – az üzleties, köznapi megjelenéshez nagyon sötét, de ne fekete öltönyt (és ugyanilyen színű nadrágot) válasszunk.

2: Hajtóka és nyakkendő balanszban

John Wick nem csak öltönyt választ példamutatóan, hanem hozzá illő nyakkendőt is: a nyakkendő szélessége ugyanis megegyezik az öltöny hajtókájának a szélességével. Apró trükk ez, de hatalmasat dob a megjelenésen!

3: Garbós fekete hosszú ujjú és sötét öltöny: a tökéletes kombináció

John Wick stílusában azt imádjuk a legjobban, hogy mennyire erőlködés nélkülinek tűnik. Ez a garbós-öltönyös szett pazarul ötvözi a hivatalos és a félhivatalos, smart casual megjelenést; így ez a páros ugyanúgy viselhető irodában, étteremben vagy színházban, mint egy bérgyilkos küldetés teljesítésekor.

4: A tiszteletet parancsoló fekete és sötét játéka

Míg az öltönynek nem áll jól az abszolút fekete, a hozzá választott nyakkendőben, ingben, mellényben, garbóban és bőrcipőben bátran hozhatjuk a koromfeketét és más, az öltönyünktől eltérően sötét színeket. A két árnyalat pompásan kiegészíti egymást és fel is teszi az i-re a pontot John Wick beleköthetetlenül gyilkosan elegáns megjelenésében.

Ha megtetszett Keanu Reeves tízpontos megjelenése, hasonló darabokat a BOSS, a Massimo Dutti, a Lacoste és a Tommy Hilfiger boltjaiban találsz, ha ellátogatsz a Fashion Streetre!