×

Gyönyörű ékszerek a barátnődnek, melyekkel nem lőhetsz mellé

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 03. 30.

Diamonds are a girl’s best friend – habár Madonna fénye kissé megkopott az utóbbi években, ez a sora semmit sem vesztett az igazságából. Egy ékszernél nincs exkluzívabb ajándék – életkortól és a köztetek lévő viszonytól függetlenül egy pár elegáns fülbevaló, egy finom nyakék vagy egy ízléses karkötő örökké tökéletes választás egy nőnek. A Fashion Streetes kedvenceinkből gyűjtöttünk egy ékszertoplistát, amivel egyszerűen nem hibázhatsz, pont.

Azzaro

 

Exkluzív és gyönyörű a Cadenzza aranylánca, melynek legfőbb dísze az Azzaro-parfümök ikonikus kupakjára utaló, Swarovski-kristályos kődíszítés.

Dyrberg / Kern

Kézileg színezett, fekete zománccal készült rózsaarany karkötő, mely finom és esztétikus – a klasszikus glamour egyetlen, minimalista karkötőben.

Crystallized

Nem tudunk olyan szettet elképzelni, melyhez ne állna jól ez az időtlen eleganciát árasztó, ródium bevonatú, kézileg ékkövekkel (Swarovski-kristályokkal) díszített karikafülbevaló.

Casha

Merész darab a Casha Cadenzza számára készített, mélylila drúza kristályos, aranyozásba zárt gyűrű. Nem mindenkinek ajánljuk, de aki egyszer beleszeret, az nem is akarja levenni majd az ujjáról.

Mélyvörös karóra a Massimo Duttitól

Végül itt ez a gyönyörű, minimalista, számok nélküli Massimo Dutti karóra, ami minden alkalommal finoman elegáns kiegészítője lehet egy-egy szettnek – és tízpontos választás annak, akinek kiválasztod!

Hol találhatod meg őket? Látogass el a Cadenzza és a Massimo Dutti márkaboltjaiba a Fashion Streeten a hét bármely napján!