×

Top öt tavasz-nyári férfitáska, amellyel nem tévedhetsz!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 03. 31.

Elképesztően erős tavaszunk van táskafronton – és idén végre férfitáskákból is annyira pazar a választék, hogy rögtön ajánlanánk is az öt kedvencünket, hogy idén stílusosan pakolj be a hétköznapokra. 

Furla Man Argo diplomatatáska

Időtálló dizájn, minőségi fekete marhabőr, vállon és kézben is ugyanolyan kényelmesen hordható: a Furla többzsebes aktatáskájával nem lehet mellélőni.

Massimo Dutti bőr oldaltáska

Rusztikus részletekkel gazdag, barna és kék esztétikus kombinációját kínálja ez a roppant stílusos férfi oldaltáska. Mindenhez illő, klasszikus darab egy modern csavarral, plusz praktikus is, mert minden belefér – kell ennél több?

Furla Man Vulcano diplomatatáska

A merészséget a legjobb oldalról súrolja ez a bézsszínű, vékony diplomatatáska. Nem unalmas és nagyon nem megszokott választás, melyet nem ajánlanánk minden szetthez – de amihez viszont illik, azt tökélyre viszi ez a táska!

Massimo Dutti Burton Crossbody oldaltáska

A barna bőrtáska olyan a férfinak, mint egy nőnek a vörös rúzs: egyszerűen kihagyhatatlan egy stílusos kelléktárból. Ez a Dutti darab hozza, amit el is várunk tőle: egyszerű, elegáns, praktikus, időtálló, multifunkcionális és mindenhez viselhető.

Lacoste Sport Ultimum sporttáska

Nem csak az irodai hétköznapokban lehet stílusos a táskád: ezzel a Lacoste darabbal edzeni is úgy járhatsz, mint az élet császára. A négy színben elérhető sporttáska állítható szárával és dupla fülével biztosítja, hogy ne csak elképesztően divatos, hanem még roppant praktikus is legyen ez a darab.

Ezeket a táskákat és még több hasonlót a Fashion Street Lacoste, Massimo Dutti és Furla márkaboltjaiban találsz!