×

Öt kihagyhatatlan női ruha, mellyel tökélyre viheted a tomboy stílust

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 05. 8.

A tomboy stílus a fiús, de mégis nőies lányok divatirányzata, mely a huszadik század derekán vált népszerűvé. Azóta természetesen sokat változott, de a lényeg megmaradt: a fiús, vagány, és éppen ezzel együtt nagyon csajos, szexi stílus 2017-ben a virágkorát éli. Öt ruhadarabot ajánljunk a Fashion Streetről, amikkel kérdés nélkül kimaxolhatod tomboy-vágyaidat!

Szőtt bő, okkersárga kabát

Massimo Dutti, 64,995 forint

A laza szabású, három gombos, kör alakú nyakkal végződő kabát tökéletes választás ezekre a kétértelműen hideg-meleg-esős-de-mégsem tavaszi napokra. A minőségi anyaghasználatban és a fiúsan lezserre vett szabásban nincs hiba – a szín pedig egyedi és karakteres, így viselőjét is azzá teszi.

Ejtett ujjú csipkefelső

Süel, 8,900 forint

Tomboy deréknadrágok legjobb barátja ez a fölső, ami úgy alakul rajtad, ahogy éppen az egész napos lótás-futás vagy épp egy esti barátnős rozéfröccsözgetés diktálja.

Bézs culotte nadrág

Massimo Dutti, 24,995 forint

Ha jártál mostanában Milánóban – mi szerencsére igen – akkor láthattad, hogy jelenleg ez a nadrágfazon hódít a divat olasz fővárosában. A boka fölé érő, nő nadrág felfelé keskenyedik; alul horgásznadrág fazonú, felül viszont nőiesen öleli körül a derekat (és jótékonyan elrejti az esetleges csípő fölötti felesleget is). Igazi tomboy választás, amivel 2017-ben nem lehet tévedni.

Tágas bőrtáska

Furla, 112,000 forint

Mi mindig is némi csodálattal vegyes irigykedéssel néztük azokat a nőket, akik képesek mindent bepakolni egy tenyérnyi, táskának hívott neszesszertöredékbe. Ha neked sem megy ez, akkor ebben a táskában aztán minden helyet kap a laptopodtól kezdve a parfümödön át a kiskutyádig kedvenc könyvedig – laza, elegáns és urbánus kiegészítő a dolgos hétköznapokra.

Bőrszandál

Massimo Dutti, 24,995 forint

A fiúsan bő tomboy szettnek egy nagyon nőies cipő az igazi koronája! Mint a képen látható vörös szandál, melynek 7,5 centis magassága még a teljesen járható vonal, kényelmes szabásának köszönhetően pedig a napi intéznivalók rengetegében sem fog panaszt tenni ellened a lábfejed.

A Massimo Dutti, a Furla és a Süel termékeit megtalálhatod a Fashion Streeten! Jó tomboyozást kívánunk!

(Nyitókép: Kristen Steward)