×

Így vidd tökélyre a ruháidban a Pantone 2017-es színét!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 7.

A Pantone-skálából minden évben választanak egy színt, mely 365 napon át finoman dominálja a divat- és dizájnvilágot. Az idei év Pantone színe a Greenery, azaz egy nagyon élénk, természetközeli zöld, melyet egy-egy tökéletes darabbal te is becsempészhetsz a ruhatáradba!

FURLA CAPRICCIO

Ár: 112,000 forint

Az idén 90 éves Furla kellemesen vékony bőrtáskája az igazi nőiesség zöld kiegészítője. A minőségi válltáska hónaljhoz közel vagy lejjebb lógatva is egyszerűen viselhető levehető vállpántjainak köszönhetően.

MASSIMO DUTTI LIME GREEN NŐI ING

Ár: 12,995 forint

Elegáns, de mégis laza női inggel veheted magadra a limezöld pezsdítő színét, ha ezt a Massimo Dutti felsőt választod. A bő nyakú, háromnegyed ujjas ing deréknadrágokkal és derékig érő ceruzaszoknyákkal is tökéletesen kombinálható, kényelmes és abszolút nőies viselet.

LACOSTE PÓLÓING

Ár: 17,585 forint

Természetesen nem csak a nők kiváltsága, hogy az erdők, rétek, dzsungelek színét viseljék idén – a zöld, mint abszolút genderneutrális szín, mindkét nem számára gond nélkül hordható. Ezt bizonyítja ez a 94%-ban gyapjúszövetből készült férfi Lacoste pólóing is, melyet kifejezetten az izzadós nyári napokra terveztek az aktív – és divatos! – életet élő férfiak számára.

MASSIMO DUTTI LIMEGREEN PLISZÍROZOTT TOP

Ár: 12,995 forint

Ha már egyre forróbbak azok a várva-várt nyári napok, akkor egy ilyen bő top nagyon jól tud jönni. Vékony anyagú, energikusan limezöld top, amit finoman fúj rajtad a szél és könnyen átengedi a forróságot. Feltűnő, pliszírozott kialakítása miatt leginkább sima nadrággal vagy szoknyával ajánljuk – legfeljebb az élére vasalt nadrág vagy sliccelt szoknya lehet még tökéletes választás hozzá, mivel egy szintén túlhajtott ruhadarabbal már nagyon sok lenne.

MASSIMO DUTTI SZŐTT BŐR BABOUCHE

Ár: 24,995 forint

Végül egészítse ki a szettedet ez az orientális, marokkói stílusú, limezöld csíkos, lapos talpú cipellő, mely egész nap kényelmesen hordható. Bő deréknadrágokkal vagy feltűrt, női chino-kkal is ideális és laza viselet, melyben egy magassarkúval ellentétben kevésbé fájdul meg a lábad – egy Duna-parti mókázásnál pedig simán le is rúghatod, hogy a vízbe lógasd a lábad!

Ha megtetszettek a darabok, keresd őket a Fashion Street Massimo Dutti, Furla és Lacoste üzleteiben. Zöld nyarat kívánunk!