×

Szerezd be álmaid ruháit 500 forintért most hétvégén a Fashion Street GLAMOUR shoppingján!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 9.

És egyúttal támogasd vele a jótékony ügyet!

Ezen a hétvégén, június 10-11-én ismét megrendezi nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal nálunk, a Fashion Streeten. Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgál: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, a hétvégi shoppingolás során összegyűlt bevételt adományként nyújtja a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.

A GLAMOUR júniusi számában megint arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak június 10-én és 11-én Fashion Streeten, a Deák Ferenc utca 17. szám alatt felállított pop-up üzletben. A ruhaneműkhöz egységesen 500 forintos áron lehet hozzájutni, miután a GLAMOUR stylistjai tüzetesen átnézték és rendszerezték őket. A legstílusosabb streetstyle-darabok, a hófehér nyári szettek és a legmenőbb partiruhák beküldőit egy évre elegendő folttisztító termékcsomaggal díjazza a rendezvény partnere, a Vanish.

A Bóbita Különleges Gyermekotthonról

Az intézmény a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központhoz tartozik. Örökbefogadásra váró, vagy családjukból átmenetileg kiemelt kisgyermekek időszakos otthonaként szolgál, valamint krízisben lévő, jellemzően kiskorú anyáknak és gyermekeiknek nyújt segítséget. Az intézmény jelenleg 16 férőhelyet biztosít, 2001-es alapítása óta több száz gyermekről gondoskodtak szakemberei. 

A korábbi évekhez hasonlóan, a GLAMOUR stylistjai öltözködési tanácsokkal állnak rendelkezésre a helyszínen, a Beauty-sarokban pedig sminkesek várják a szépülni vágyókat.

„A divattermékek – legyen szó ruházatról, kiegészítőkről, kozmetikumokról – ma már meghatározó mozgatórugói a fogyasztói társadalomnak. Trendek és kollekciók gyorsuló ütemben váltják egymást, és ez környezetterhelést is magával von. Ezért fontos az akciónk, hiszen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy szezonális ruhatárunkat környezettudatos módon is felfrissíthetjük. Ami neked régi, másnak új – ez a rendezvényünk mottója, amivel az újrahasznosításra szeretnénk buzdítani az olvasóinkat, akik jellemzően trendkövető fiatalok”

– mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

A hétvégi gardróbfrissítés teljes bevételét a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára ajánlják fel a szervezők, akikhez 300 ezer forintos felajánlással csatlakozik a Fashion Street üzemeltetője, az Immobilia Zrt. Szóval ötszázasokat a zsebbe és ezen a hétvégén irány a Fashion Street!