×

Gyönyörű színekkel bővítette palettáját a Converse

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 14.

A Converse Chuck Taylor All Star eddig soha nem látott színekben érkezik.

A Converse tornacipő tulajdonképpen nem is egy sportos lépő, hanem 108 éves legendáriumával, hagyományával és hangulatával az örök fiatalság és szabadság lábon hordott szimbóluma. Akinek volt vagy van Converse-e, biztos, hogy kötődik hozzá egy csomó, személyes történet: milyen fesztiválon lett rongyosra hordva, hol szakadt le a talpa és ki varrta vissza egy nyaraláson, melyik első tinédzserszerelmed rajzolt szívecskét rá egy parkban vagy épp Anarchia-jelet alkoholos filccel punkkorotokban. Szóval a Converse-hordás valahogy mindig túlmutat egy kicsit önmagán, a lehető legjobb értelemben.

A Nike esernyője alatt munkálkodó sportcipőgyárosok az elmúlt években egyre több modern varrási, szövési és cipőkészítési technológiával kísérleteznek – lásd, FlyKnit:

A Converse Flyknit tornacipője annyira szép, hogy azonnal belebújnánk – FSmag.hu

Mivel a Nike fennhatósága alá tartozik már egy ideje a Converse, ezért a pipás sportcipőgyárosok legkirályabb technológiai fejlesztését most kipróbálták a Chuck Taylor All Star 2-n. Pazar végeredménnyel. A teljesen Nike által kifejlesztett Flyknit technológia nem csupán gyönyörű, hanem légiesen könnyű és épp annyi anyagot tesznek bele, ami kell egy cipőbe.

Most pedig kétrétegű szövéssel teszik az anyag textúráját az eddig ismert Converse-hez képest teljesen újszerűvé – valamint a színekben visszanyúlnak a hetvenes évek trendi palettájához, melyet modern párosításokkal tesznek 2017-essé.

Az új All Star sorozat fekete, olívazöld, mélybordó, tengerészkék és hamuszürke színekben lesz elérhető a hazai Converse és (remélhetőleg) Nike márkaüzletekben. Alig várjuk!