×

Vagány és gyönyörű táskákkal, magassarkúkkal rukkolt elő a Wink

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 20.

Az alapvetően sportcipőkről híres cég táskákkal és elegáns cipellőkkel is foglalkozik – és ha megnézed a képeket, te is azt gondolod majd: De jól teszik!

A Wink 2017-es tavasz-nyári kollekcióját nem más inspirálta, mint az örökké vibráló, olykor betonszürke, olykor füstös, olykor pedig ragyogóan csillogó városi élet.

A városi hétköznapok alapvető tapasztalata, hogy más és más elemekből felépülő tárgyakkal és tájakkal találkozunk, amelyek egy kitüntetett pillanatban személyiségünk különböző rétegeit tükrözhetik vissza. Sugárutak, hidak, üzletsorok – ezeket a szilárd beton kelti életre.

– olvashatjuk a következő termékek inspirációjáról, melyeket a

Masszív, határozott és elkötelezett

szavak jellemeznek leginkább. Ezt a három színben elérhető, teljesen valódi bőrből készült clutch táskát pedig már azonnal akasztanánk is a csuklónkra…

Aztán vannak azok a városi, túl korai, de ettől szép ködös reggelek. A kávé felett gomolygó gőzzel a légnemű füst elemében összpontosulnak. Így született ez a

Titokzatos, diszkrét, lágy

cipellő is:

Végül az üveg, a felhőkarcolón tükröződő felhők és a vibráló esti fények adták ennek a Wink szandálnak a fémes csillogát.

Vad, bátor és határtalan

– akárcsak Te.

Beton, füstösség, csillogás: a Wink 2017-es tavaszi-nyári kollekciója ezeket a találkozásokat örökíti meg és szintetizálja cipők, szandálok, papucsok és táskák formájában. Természetesen az új kollekció termékeit mind megtalálod a Fashion Street Wink márkaüzletében. Legyen markáns, légies és csillogó egyszerre a nyarad!

(Képek, infó és további infók: Winkstores.com)