×

Ilyen egy szabad szellemű kötött esküvői ruha egy magyar színésznőn

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 27.

A tapolcai tavasbarlangban esküdött kötött Süel ruhában Horváth Lili színésznő. Csodás fotóink vannak róla!

Hódítanak az extrém, vagy legalábbis a klasszikustól eltérő esküvői helyszínek, így a tengerpartok, erdei tisztások, pipacsmezők is egyre több pár álmaiban szerepelnek, mint a nagy nap vágyott színterei. A különleges “kötöttségeiről” ismert Süel idén extrém helyszínre repítette kötött menyasszonyát, méghozzá a tapolcai tavasbarlang türkiz vízére, ahonnan az ara csónakkal utazhatott szerelméhez.

“Mindenképpen egy vízes kalandot képzeltem el, miután tavaly Szentendre romantikus utcácskáin, előtte pedig egy arborétum virágai között kaptuk lencsevégre a csipkés fonalkreációkat. Legutóbbi utazásom során rengeteg csodás, vízparti esküvői helyszínt láttam, de a barlang atmoszférája és kicsit sejtelmes hangulata rabul ejtette a szívemet.” Csillag Zsuzsi, Süel

A kötött menyasszony idén is bohém és kissé szélfutta, romantikus és egyben laza csipkékben flangál. A fotózáson az áttört anyagok és bőrhatású szoknyák vitték a prímet. A barlangi esküvő vezérszíne a babakék és a pisztácia volt, hogy a szettek között a koszorúslányok is könnyedén válogathassanak.

2017 kötött menyasszonya Tordai Teri lánya, a szintén szépséges színésznő, Horváth Lili volt, aki ezalkalommal araként és divatmodellként is tökéletesen megállta a helyét. Ha neked is megtetszettek a bohém, kötött ruhák, akkor látogass el a Fashion Streeten a Süel boltjába és válogass kedvedre!

(Fotó: Gregus Máté, Smink: Lemon – Deák Veronika)