×

Öt tipp férfiaknak a tökéletes nyári eleganciához

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 06. 29.

Melyekkel úgy lehetsz stílusosan sármos, hogy nem szállítanak a tíz felvett réteg miatt hőgutával a sürgősségire. Íme néhány egyszerű és praktikus tipp a legmelegebb hónapok legfessebb túléléséhez.

Smart shorts

A félhivatalos rövidnadrágokat, habár sajnos még a legtöbb irodában nem fogadják el hivatalos megjelenésként, egy randira vagy teraszon tartott tárgyalásra behúzhatod a vádlidat és térdedet szabadon hagyó sortokat.

A smart shortoknál létfontosságú a szín- és mintaválasztás: lehetőleg teljesen kerüld a mintákat és válassz egyszínű darabokat. A legajánlottabb színek a fekete, mélykék, tengerészkék, fehér, bézs, a rikító és harsány színeket viszont kerüld.

Lenvászon ing és pólóing

A pamut (puplin) ingeket nyáron érdemes olykor felcserélni egy-egy lenvászon darabra! A tradicionális ingnél jóval könnyebb anyagú, ennélfogva légáteresztőbb lenvászon darabokat általában bővebb szabással készítik, így a hűs szellő is jobban járhat át az anyagon. Előnye még, hogy nem tapad igazán, így kevésbé izzadsz majd benne, plusz simán felveheted irodába is, ha nincsen nagyon-nagyon szigorúra véve a formális protokoll. Ugyanitt: a pólóingekkel sem tévedhetsz, mert igazi férfias darabok, melyekben a hőt is könnyebb elviselni, nagy mozgásteret biztosítanak és szinte mindenhez felveheted őket!

Rövid vagy hosszú chino

Igazi jolly joker nyáron a chino, ugyanis sokkal lazább anyag, mint egy farmer vagy egy nagyon merev öltönynadrág – viszont mégis legalább olyan elegáns, mint az utóbbi.

Jokerségét emeli, hogy lehajtva, business cipővel teljesen irodai a megjelenésed vele – de amint kilépsz az üvegajtón, máris felhajthatod és nyáriasíthatod a nadrágot!

A chino sort pedig önmagáért beszél, ami a stílusos és nyári férfiviseletet illeti – 2017 legnépszerűbb férfiruha-trendjéről beszélünk ugyanis.

Egy belebújós nyári cipő

Nem vitás, hogy 2017-ben a legdivatosabb nyári férficipők a belebújós darabok – természetesen zokni nélkül vagy (sokkal praktikusabban) nedvszívó titokzoknival. A vászoncipők, vékony bőr félcipők elegáns, de mégis laza megjelenést biztosítanak.

Tökéletesen illenek egy lenvászon inghez, egy chinóhoz és egy pohár old fashioned koktélhoz.

Kalap, like a boss

Végül tedd fel az elegáns, de mégis vagány nyári szettedre a koronát egy kalappal! Idén visszatérnek a klasszikus stílusok, így egy elegáns karimájú vagy épp panama stílusú szalmakalap is pazar fejfedő lehet, mely stílusossága mellett meg is védi a fejtetődet a napsugaraktól.

Ha beújítanál a fent felsoroltakból nyárra, akkor mi mást is ajánlhatnánk, mint a Fashion Street Hugo Boss, Tomy Hilfiger, Lacoste és Office Shoes üzleteit! Légy stílusosabb, mint valaha idén nyáron!