×

Ezek voltak a legvagányabb szettek a Fashion Streeten – Heti streetwear-gyűjtés

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 08. 20.

Új FashionStreetwear sorozatunkban hetente gyűjtjük össze az utca legjobb streetwear-szettjeit, melyekben Te is benne lehetsz! 

A divat utcájában nem csupán jobbnál-jobb hazai és nemzetközi boltok kirakatában látni tökéletesen patent szetteket, hanem a Fashion Streeten shoppingolók is rendre bizonyítják, hogy igazán stílusos fashioniszták járnak ide vásárolni. Most induló FashionStreetWear sorozatunkban az utca tíz legvagányabb, legdivatosabb arcát és szettjét mutatjuk be heti bontásban – lehet tanulni belőlük! A cikk végén pedig azt is elmondjuk, hogyan lehet a te legkúlabb szetted is a válogatásban!

A rock’n’roll stílus abszolút reneszánszát éli 2017-ben – A bőrkabát és a rongyolt, szaggatott farmer vagány és csajos választás

A bringázásnak is meg kell adni a módját – bizonyítja ez a francia beret-sapkás, komplementer zakós és nadrágos férfi

A kantáros nadrágok és szoknyák is visszatértek idén a kifutókra – na meg a Fashion Streetre!

Ki mondta, hogy papagájnak kell öltözni, hogy izgalmas legyen egy szett? Ez az egyszerű, de mégis remek szabású fekete fölső egyszerre elegáns, minimalista és titokzatos

Fehér sportcipő, lazán megkötött póló és egy bő barackszín kardigán kontrasztja a szaggatott farmerral és a szegecses táskával: tökéletes urbánus szett egy take-away Starbucksos, sűrű naphoz

Sok férfi még mindig ódzkodik a térdig érő, szezonközi felöltőktől – pedig megfelelően kombinálva lezser és fiatalosan divatos lesz tőle a megjelenés:

A lényeg olykor a részletekben rejlik! Távolról elegáns randiruha, közelről fekvő kiskutyák – egyszerre játékos és komoly ez a ruha, a lila táska pedig szintén telitalálat

Augusztusban nehéz kiszámolni, milyen lesz az idő – egy ilyen átmeneti szettel azonban nem lehet tévedni

Ki mondta, hogy a divat csak a felnőttek kiváltsága? Ez a kis hercegnő már most divatleckéket adhat mindannyiunknak!

Végül pedig: Hogyan lehet egy milliméterre kigondolt szettet a legflegmább, sármos lazasággal viselni? Egyetlen képen a válasz:

Ha szeretnéd, hogy a Te legmenőbb szettedet is lekapjuk és benne legyél heti válogatásunkban, akkor két dolgot tehetsz!

  1. Gyere minél gyakrabban a Fashion Streetre – lelkes fotósunk szinte mindig lesben áll, hogy megörökíthesse a legeredetibb FashionStreetWear arcokat!

  2. Lőjj magadról egy fotót a Fashion Streeten a legjobb szettedben vagy az utcában vásárolt ruháidban! Ezután töltsd fel a közösségi oldaladra (Facebook, Instagram) és használd a #FashionStreetWear hashtaget!

A sorozat minden vasárnap jelentkezik – lehet, hogy a jövőheti gyűjtésben már a Te legstílusosabb szetteddel együtt!

(A képek a szereplők beleegyezésével kerültek publikálásra. Fotók: Ifj. Csipak Péter)