×

Nyolc vadonatúj és elképesztően dögös motorral ünnepli 115-ik évfordulóját a Harley-Davidson

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 09. 4.

A vállalat történetének legnagyobb termékfejlesztési projektje jön. 

A Harley-Davidson 115. évfordulójának megünneplésére a Motor Company egy valódi custom revolution elindítását tervezi: nyolc vadonatúj Softail modell piaci bevezetését, amelyek a Dyna motorcsalád kemény teljesítményét elegyíti a Softail motorcsalád custom megjelenésével.

„Az új Softail család a cég történetének legkiterjedtebb kutatási és fejlesztési programjának eredménye. Kutatásra és tesztelésre fordított órák ezreibe került ezeknek az új cirkálóknak komplett tervezése teljesen az alapjaiktól. Arra összpontosítottunk, hogy a teljes motorozási élményt egy teljesen új és magasabb szintre emeljük, ahol az eredetiség, a hagyomány és a lélek a legmodernebb technológiával karöltve olyan motorozási élményt teremtenek, amelyet érezni kell ahhoz, hogy el lehessen hinni.”

nyilatkozott Paul James, a Harley-Davidson Motor Company Termékportfolió vezetője. 

A nyolc vadonatúj Softail® custom motorkerékpár adja meg a 2018-as év alaphangját, melyek a következőket tudják:

  • Valamennyi motor merev, könnyebb acélvázzal és lengőkarral, valamint kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztéssel
  • Lelküket a Milwaukee-Eight® 107 motorblokk jelenti, de a gyári 114-es is választható
  • Autentikus stílus és modern design keveredik egymással, amely egyszerre biztosít egyedi és lenyűgöző megjelenést

A Harley-Davidson történetét, eredetiségét és stílusát új nézőpontból közelítő nyolc új Softail olyan vadonatúj dizájnnal lepi meg a motorosokat, amely markánsan különbözik az elődeiétől, de egyáltalán egymáséitól is. A stílus, a kényelem és a teljesítmény tekintetében a gyári custom cirkálók e következő generációjának egyik célja az, hogy a motorosoknak újabb távlatokat nyissanak ahhoz, hogy a motorokat még inkább a saját személyes igényekhez tudják igazítani.

„A Harley-Davidson dizájnjának hitelességét a részletekről való gondoskodás biztosítja a tervezés elejétől a végéig – ezt »nehéz megalkotni és nehéz lemásolni«. A Harley-Davidson motorkerékpárok nem tucattermékek; ezeket tulajdonosaik generációról generációra adják tovább. Minden egyes csavart és alátétet megnézünk, minden eldolgozást és apró részletet megvizsgálunk. Az új Softail váz egy remekmű, és minél inkább lecsupaszítod a motort, annál jobban megmutatkozik nagyszerűsége. Ez a dizájn azt a csapatmunkát dicséri, amelyre a stíluskialakítási és tervezési folyamatokhoz szükség van.”

– fejti ki Brad Richards, a Harley-Davidson Motor Company stílusért és dizájnért felelős alelnöke. 

A motorok jövőre gurulnak be remélhetőleg hazánkba is – addig pedig érdemes ellátogatni a Fashion Street sarkán lévő Harley-mintaboltba és ingyen elvinni egy körre kedvenc vasparipádat!