×

Ez a hat legmeghatározóbb farmerstílus 2017-ben

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 09. 12.

Farmernadrágokból több stílus is fellelhető; rengeteg változat kapható a boltokban, hiszen a derék magasságától, illetve a nadrág hosszától kezdve, az anyag vastagságán át annak színéig és koptatásának mértékéig bármilyen farmert választhatunk magunknak. Most összegyűjtöttük azokat, amelyeket legjobban kedveltünk idén – és egy olyat is, amit talán idén temetünk el örökre? 

A boyfriend jeans

divatja pár éve indult be, de idén csúcsosodott ki a népszerűsége. Nagyon komfortos, hiszen bő fazonját soha nem érezzük kényelmetlennek.

Tökéletes viselet olyan programokra, ahova nem szükséges elegánsan felöltözni. Nem csak tornacipővel, hanem magassarkúval és blézerrel is hordhatjuk.

Az egyenes szárú nadrág

a boyfriend farmernél visszafogottabb fazon, amely bármilyen alkalomra felvehető.

A straight kiemeli a fenék és a comb vonalait, térdtől lefelé azonban már nem követi a láb alakját. Sportos, laza és nagyon urbánus darab, ami nem tud senkinek sem rosszul állni.

Eggyel feszesebb változat a slim farmer,

amely jobban tapad a fenékre és a combra, valamint a vádli vonalaihoz is jobban igazodik.

Egy sötét színű slim farmert már a legtöbb munkahelyre is felvehetünk, de randira, céges eseményre is tökéletes.

A skinny farmer a láb egészén feszül,

kihangsúlyozva ezzel a fenék és a láb formáját – ami rettentő szexi tud lenni, viszont nem megfelelő alakkal nagyon előnytelen is, szóval illik vigyázni vele!

A skinny nadrág rugalmas anyagból készül, így igazán kényelmes viselet – de idén mintha már kikopna a divatból, legalábbis ami a kifutókat illeti: az utca embere viszont még mindig imádja a skinnyt. Kifejezetten a témáról és még több farmerstílusról itt írtunk bővebben:

Hivatalosan is 2017 a skinny jeans halálának éve – FSmag.hu

Az elmúlt években nem sok különbség volt egy sokdenes harisnya és egy farmernadrág közt, ami a női streetwear viseleteket illeti. Viszont idén nagyon is feltűnően visszatérnek a régebbi évtizedek igazi, kemény és tartós farmerjai – méghozzá klasszikus és formabontó fazonokkal.

A jeggings főként a leggings azon kedvelőit célozza,

akik a cicanadrág által nyújtott küllemnél elegánsabb megjelenésre vágynak.

Elasztikus anyagból készült, vékony farmernadrágról van szó, melyet hosszított felsővel, vagy akár croptoppal is hordhatunk.

Farmer anyagból nem csak nadrágot választhatunk,

hiszen a szoknya, a dzseki, illetve az ing is újra divatba jött.

A farmerszoknya inkább nyári viselet, de a dzsekit és az inget az év bármely napján hordhatjuk – viszont vigyázzunk, hogy ne vegyünk fel több farmercuccot egyszerre, nagyon el tudja rontani az összhatást és a rossz értelemben vett 90-es évek szettjei köszönnek vissza, ha túltoljuk. De ha kicsit fel akarjuk dobni a stílusunkat, bátran viseljük kiegészítőként a farmerdzsekit egy nyáriasabb őszi estén is, vagy épp egy farmeringet egy derékig érő, lefelé bővülő tomboy vászonnadrággal.

A legjobb darabokért pedig mi mást is ajánlhatnánk, minthogy látogass el a Fashion Streetre és töltsd fel a gardróbod őszre a legjobb farmerekkel (is)!