×

Olyan forradalom jön, amely még az ellenállókat is Harley-hívőkké téríti!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 10. 6.

Új testben, új lélek – merész, modern dizájn a legmodernebb technológiával karöltve, Milwaukee-Eight motorblokkal a szívében. Forradalmian új motorok, amelyek a motorosok következő generációját csábítják. A jubileumi Harley-Davidson modellpaletta világpremierje után Magyarországon, a Harley-Davidson Budapest Bázisán is bemutatkoztak a 2018-as, új Softail modellek.

„Attól Harley-Davidson a Harley-Davidson, hogy nagyon jó élmény vele motorozni… A Dyna és Softail család összeolvadásából megszületett új cruiserek a motorosok következő generációját célozzák, a motorozási élmény egészen új dimenzióját tárják fel, a legendát új utakon keltik életre. A tradicionális V2-es erőforrást merész formákkal felöltöztetve és innovatív technológiával felszerelve alkották meg az új Softail platform motorjait”

– hangzott el a sajtótájékoztatón Dobai Dánieltől, a Harley-Davidson Budapest Cégvezetőjétől.

„Az elkövetkezendő 10 évben 100 új modellt tervez piacra dobni a Harley-Davidson. A termékfejlesztési projekteket és a már bemutatott új modelleket látva a legenda újjászületésének vagyunk tanúi. Dinamizmus, könnyebb dönthetőség, új felfüggesztés, nagyobb és egyenletesebb teljesítményű olajhűtéses Milwaukee-Eight motorblokk – egy vadonatúj Softail vázra szerelve. A stílus, a kényelem és a teljesítmény terén is forradalmian új motorok születtek.”

– avatta be az érdeklődőket a technikai részletekbe Rapkay Zoltán Szervizvezető.

A sajtóeseményen reflektorfénybe állított Fat Bob és a Fat Boy modelleket, a megújult Softail család legmarkánsabb motorjait Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest Ügyvezető Igazgatója is méltatta. Elmondta, hogy az új modellek premierjét megelőzően rendkívül izgatott volt, de az első megjelent fotókon a merész, új designt látva először megijedt, hogy az új vasak milyen fogadtatásban részesülnek majd a motorosok részéről.

„Mint tradicionális motorosnak, számomra az új formák elég vadnak tűntek, majd amikor élőben is megérkeztek a motorok már az én szívemet is azonnal meghódították.”

A nyolc vadonatúj modell, a Fat Bob, Fat Boy, Breakout, Street Bob, Softail Slim, Softail Deluxe, Heritage Classic és Low Rider modellek ezennel hódító útjukra léptek! Ha pedig ezek után ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy egy gyönyörű Harley-vasra pattanj, akkor látogass el a Fashion Street sarkán lévő Harley-Davidson üzletbe egy ingyenes próbakörért!