×

Ezekkel a fantasztikus táskatípusokkal feldobhatod az egyre szürkébb telet!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 11. 30.

Sokszor hangzik el a kérdés: mit tesz egy nőt igazi nővé? Van, aki a viselkedésre, tartásra szavaz, míg mások egy csinos ruhában, esetleg egy magassarkúban és piros rúzsban látják a nőiességet. Mi most épp a táskákat vesszük górcső alá, mert mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik!

Mielőtt az utcára lépnénk, és tetőtől talpig végigmérjük magunkat a tükörben, talán ami a legjobban szemet szúr az az, hogy a táskánk mennyire passzol az öltözékünkhöz vagy a cipőnkhöz. Egy jól megválasztott táska rengeteget dobhat megjelenésünkön, nemcsak öltöztet, hanem kellőképp kifejezi stílusérzékünket. Hogyan válasszunk táskát? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Nem mindegy, hogy milyen eseményre vagyunk hivatalosak, teljesen más stílusú táskát célszerű viselnünk egy elegáns vacsorán, egy business meetingen vagy egy laza baráti találkozón.

Ha éjszakai programunk van,

válasszunk feltűnőbb, egyedi mintával ellátott darabokat, legyen az rózsa-, vagy párducmintás, ezüstszínű, arannyal berakott. Ezenfelül a korallszín és a bordó árnyalatok is rendkívül népszerűek. Egy extrémebb darab (mi például még mindig nem tudunk betelni a Furla Jungle kollekciójával) pedig a legegyszerűbb nude vagy fekete színű szettet is feldobhatja!

Ha valami lazábbra vágyunk,

válasszuk nyugodt szívvel a shoppereket vagy tote-okat, melyek textilből készült többnyire mintás és rendkívül praktikus vállszatyrok. Mert amellett, hogy az összes cuccod elfér bennük, még egy kis shoppingolásra is beugorhatsz vele munka után. Ennek egy fokkal csinosabb verziója a merevítéses tote táska.

Amennyiben szeretnénk tetőtől talpig elegánsak maradni,

és csak a pénztárcánkat, a rúzst a lakáskulcsot kell eltennünk, akkor válasszuk a clutch-ot, ismertebb nevén borítéktáskát, mely lapos és középen egy fémcsattal összepattintható.

Tánc közben is elfér a kezünkben, így nem kell a ruhatárral bajlódni. De ugyanilyen jó a pénztárcatáskának hívott, apró és nőies darab is, mint ez a Massimo Dutti ékszer:

A doboztáska nagyban hasonlít a clutch-hoz,

de ezt inkább egész napos programokhoz ajánljuk, szintén az elegáns vonalat képviseli, de bátran pakolhatunk bele több mindent, doboz formája miatt sokkal több dolog elfér benne, mint egy sima válltáskában.

Ha hivatalos találkozóra készülünk,

célszerűbb a standard kézitáskát választani, nálunk, nőknél ez a formalitás felel meg a férfiak aktatáskájának. A komolyabb hatás érdekében letisztultabb, fekete vagy sötétbarna/bordó darabokat válasszunk. A mintája pedig lehet bordázott vagy épp kígyóbőr hatású is, de egy nude darabbal is sikerünk lehet:

Ha pedig a nagyon laza és kényelmes a választásod,

akkor pattintsd a válladra az idén virágkorát élő, backpack típusú hátitáskát, melyet rengeteg színben és fazonban beszerezhetst és a kényelmesebb, picit sportos vonalat képviselik.

Sportcipővel, széldzsekivel párosítva laza és divatos benyomást kelthetünk.
A fenti darabokért irány a Fashion Street Massimo Dutti, Nike és Furla üzlete!