×

A téli lakberendezéshez nem kell tökéletesebb inspiráció a Zara Home-nál

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 01. 11.

Kuckózós, romantikus, elegáns és otthonos megoldások egész tárházát gyűjtöttük kedvenc enteriőrboltunkból!

A Zara Home idei téli kollekciójában többféleképpen is közelít a fantasztikus téli hangulathoz. Egyrészt a fehér karácsonyt megidézve, a havas tájak hófehérjét ajánlja a lakásunkba; itt-ott fehér ágyneműkkel, csipkés párnákkal, tisztán és minimalistán elszórva.

Aztán a pasztellek meghitt, a szemnek nagyon kedves színkompozícióit mutatja be, középpontban a zölddel, a barackszínnel, a halványrózsaszínnel, párnáiban pedig csodálatos szaténanyaggal.

De ugyanilyen ügyesen helyezhetjük el a Zara Home varázslatosan szép, rézszínű lakberendezési tárgyait is, melyek a halvány gyertyafény meghittségét csempészik a lakásunk változatos pontjaiba.

Végül pedig a fehér mellett a szürke nyugtató, kellemes, skandináv ízlésvilágú árnyalatai is megjelennek – olyan elképesztően finom, bársonyos anyagokkal, mint a kasmír, de akár terítékként is beszerezhetjük.

A Zara Home termékeiért látogass el a Fashion Streetre – ugyanis itt a bizonyíték, hogy nem kell tavaszig várnod az otthonmegújítással: a tél is tökéletes évszak hozzá!