×

Már csak egy nyusziugrásnyira van a húsvét: ünnepeld a Lush legvidámabb kollekciójával!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 03. 11.

Kis ugrás egy nyuszinak, nagy ugrás örömünkben!

Idén húsvétkor visszatér néhány nagy kedvenc, például a Golden Egg olvadó fürdőbomba és a Which Came First fürdőbomba. Ám természetesen új találmányokkal is jelentkezünk, hogy a tavasz extra különleges fürdésekkel kezdődhessen: többek között a Lush boltokba kerül egy ünnepi spinner és egy pucér tusfürdőkrém is. A pucér, vagyis csomagolásmentes húsvéti termékek rengeteg műanyaghulladéktól kímélik meg a környezetet.

A Lush innovatív, hatásos és látványos kozmetikumokat készít, melyek nemcsak a vásárlókra vannak jótékony hatással, hanem a környezetre is. Természetesen húsvétkor is ez az elv érvényesül! Íme néhány különlegesség az ünnepi kínálatból:

April Showers fürdőbomba

Saját, különbejáratú, frissítő áprilisi zuhé, de nem zuhanyozáshoz, hanem fürdéshez. Dobd a kád vizébe ezt az üdén pezsgő esőfelhőt, és életed egén nyomban felragyog a nap, miközben a cédrus- és ciprusolaj derűje betölti a lelked. Amikor a fair trade kakaóvajból készült esőcseppek feloldódnak, a tonka abszolút és a friss ibolyalevél abszolút illata záporozik rád. Csipp, csepp, egy csepp, öt csepp – amikor borús a hangulatod, ez a helyes kis fürdőbomba derűs időt varázsol a fürdőszobába. Vegán.

Free Rangers fürdőbomba

A tetejét vagy az alját? Egy csipetnyit vagy sokat? Válaszd az élet napos csibe oldalát, és amikor a bergamottolaj meg a feketeribizli abszolút illata elárasztja a fürdőt, tudni fogod, hogy jól döntöttél. Vedd szárnyaid alá a három vegán csibe valamelyikét, és élvezd a tavasz bájosan üde hangulatát.

Wash Behind Your Ears sampon

Fülelj csak ide: moss hajat ezzel a szilárd samponnal, és a méregtelenítő sárgarépa meg a tisztító hatású citromolaj jóvoltából a hajad úgy fog csillogni, akár a szemed! Az almaborecet segít megtisztítani és kiegyensúlyozni a fejbőrt, a citrommirtuszolajtól pedig fülig ér majd a szád. Ne habozz, kapd el a vegán nyusszancsot, illetve utána már habozz: vagy a tenyeredben dörzsölgesd meg a tömböt, vagy közvetlenül simíts vele végig néhányszor a hajadon. A nyuszi tündöklő és vidám, s meglátod, ilyenné teszi a hajadat is!

Here Comes the Sun pucér tusfürdőkrém

Emlékszel a hosszú, hideg télre? Ha esetleg még igen, zuhanyozz egy vidámat a bergamottolajjal és friss narancslével teli tömböcskével, és a derűs napok hangulata betölti a szíved. A tusfürdőkrém a fair trade sheavajnak köszönhetően nagyszerűen lágyítja a bőrt, a csiperke pedig frissít és tonizál. Az avokádóolaj hidratál, a mandarinolaj jókedvre derít – az ég felhőtlen, irány a nyár!

Cactus Club csomagolókendő, az ARTHOUSE Meath alkotása

Az ARTHOUSE Meath által tervezett Cactus Club a legújabb darab a Lush kendőkollekciójában. Válaszd az ajándékcsomagolás környezetbarát változatát! Az etikus beszerzésből származó, környezetkímélő csomagolókendők sokoldalúak és számtalanszor újra használhatók, nagyszerű alternatívái a hagyományos díszcsomagolásnak. A kendő maga is kiváló ajándék, mely újra és újra örömet szerez.

Az ARTHOUSE Meath olyan művészek közössége, akik epilepsziával és tanulási nehézségekkel élnek. Mindegyiküknek szüksége van valamilyen mértékű segítségre. A művészek oktatók vezetése mellett dolgoznak, és olyan alkotásokat hoznak létre, melyekből értékesíthető designer termékek készülhetnek. Az alkotások a művészek tehetségét dicsérik, mindenki hozzátesz valamit a közös vállalkozáshoz, és minden hozzájárulás értékes. Az ARTHOUSE Meath filozófiájának lényege, hogy értelmet és célt ad az emberi tevékenységnek. A szervezet azt vallja, hogy ha az ember érzi, hogy megbecsülik, az egyaránt javítja egészségét és lelki közérzetét. Az ARTHOUSE Meath azért küzd, hogy megváltoztassa a társadalom szemléletét, és jobban elfogadtassa a fogyatékkal élőket.

A nyusziváró különlegességekért látogass el a Fashion Street-i Lush üzletbe – mi tuti beszerzünk párat!

(Via: Jonnie Hatfield)