×

Orbitálisat tiszteleg az old school hiphop nagyjai előtt a Vans

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 03. 29.

Az A Tribe Called Quest bandának szentelt egy teljes kollekciót a kaliforniai márka.

Lássuk be, az ilyen jellegű divatipari tisztelgések akár kínosan is elsülhetnek, mert gyakran csak marketingfogásokról van szó, de a Vans tribute-ja olyan lett, amiben van szív, lélek, és még azt is elhisszük nekik, hogy akik megálmodták ezt a projektet, azok ismerik, sőt nagyon szeretik a kilencvenes évek első felének ikonikus hiphop ensemble-jét.

Az A Tribe Called Quest az a régi iskolás hiphopnak, mint mondjuk a Led Zeppelin a rocknak: annyi mindenkit inspiráltak, és annyian utánozták őket, hogy összeszámolni sem lehet.

A Vans kollekciójának egyes darabjai egy-egy daluk, illetve a banda 2016-os We Got It From Here… Thank You 4 Your Service című albuma előtt tisztelegnek, aki szereti és ismeri őket, fel fogja ismerni a cipőkre varrt trackcímeket, szövegeket.


Ez például itt a Bonita Applebum:

Ezen pedig a Buggin’ Out-ból olvasható részletek:

A sorozat április 6-án debütál a boltokban (előbb-utóbb meg fog érkezni a Fashion Streeten található Office Shoes-ba is!), előtte március 30-án és 31-én Brooklynban egy kétnapos bulival ünneplik meg ezt a remekbe szabott, pofás és old school kollekciót!