×

Nem vagyunk meglepődve, hogyan zárult az év legkreatívabb divatkampánya

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 03. 31.

Megvolt a Lacoste jótékonysági akciója?

Márciusban kapott szárnyra a hír, hogy a Lacoste egy kollekció erejéig lecseréli az ikonikus krokodilt (avagy aligátort, az el nem döntött Lacoste-vita állatát), méghozzá veszélyeztetett állatfajokra, így a zöld hüllő helyett szumátrai tigrisek, saolák, jávai rinocéroszok, kaliforniai kondorok és egyéb, kihalás szélén lévő állatfajok tűnnek fel a klasszikus pólókon.

Mindegyik verzióból pontosan annyi darab készült el, ahány egyed még életben van az adott fajból. Ez a szám a szumátrai tigris esetében például 350, míg a kondorkeselyű esetében 231. Összesen 1775 ilyen különleges póló kerül forgalomba, megvásárolni pedig a márka honlapján lehet őket – vagyis lehetett, aki ugyanis a linkre kattint, azt láthatja, hogy minden póló gazdára lelt.

Mivel a bevétel jelentős részével környezetvédő szervezeteket támogatnak, és mivel az akció hatalmas nyilvánosságot kapott, nem lennénk meglepődve, ha a Lacoste idővel megismételné a jótékonysági manővert.

Addig is érdemes megnézni a webshopjukat, vagy méginkább besétálni a Fashion Streeten található Lacoste-üzletbe, ugyanis rengeteg stílusos darab között válogathatunk a krokodilemblémás darabok közt is!