×

Az extrém terhelést is bírják, és közben pazarul festenek a Timberland új sneakerei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 04. 8.

Berlinben és Münchenben is bírták a kiképzést a Flyroam csukák.

A Timberland 44 éve az amerikai divatörökség része, és ezalatt a majdnem öt évtized alatt a nevük a funkcionális és tartós outdoor lábbelik gyártásával fonódott össze.

A Flyroam széria azonban szakít ezekkel a hagyományokkal, ugyanis ez a brand első sportcipő szériája. Nemrég Berlinben és Münchenben is futottak egy kört, mutatjuk, hogyan.

https://www.youtube.com/watch?v=ImrlzIKtDak

A Flyroam gyökere a sportswear és az streetculture, és ezzel olyan kompetítív piacra lépett be, ahol nehézsúlyú nagymenők bokszolnak: pélául a Nike, az Adidas és a Puma. Mindez nem ijesztette meg az amerikaiakat, a Flyroam ugyanis egy magabiztos kollekció, szofisztikált, dinamikus sorozat, amibe elég up-to-date technológiát építettek bele, és nem mellékesen jól is mutat.

Hogy mi is ez a technológia? Az AeroCore talp PU habból készült, a talp szélébe pedig kevesebb gumit építettek be, így a külseje attraktívabb, és a cipő összsúlya kevesebb lett. És hogy a valóságban is mennyire jól néznek ki a Timberland-cipők, arról meg lehet győződni az Office Shoes Fashion Streeten található egységében!