×

A cipők Cristiano Ronaldójával támad a Nike

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 04. 28.

Nem véletlenül hoztuk hasonlatnak a Real Madrid futballistáját, ugyanis ő is szívesen feszít az Air Max 270-ben. És nincs egyedül: Kevin Hart, Macklemore vagy épp Sasha Banks is szívesen pörög a Nike egyik legújabb remekművében!

A brand nem kisebbet állít, mint hogy ez a cipő lesz az idei nyár slágere; anagy klasszikusok inspirálták, színes, kényelmes és a piacon az egyik legmenőbb darab. A Nike Air Max 270 megkérdőjelezhetetlenül stílusos megjelenést kölcsönöz a városi kikapcsolódásokhoz, de ideális választás a fesztiválszezonra is.

A cipő megjelenését a klasszikus Air Max modellek inspirálták, de már a következő generációkhoz szól. Nevét a talpában található légbetét 270 fokos láthatóságáról kapta, amely 32 mm-es, az eddigi legmagasabb az Air Max története során, így garantálja az igazán komfortos, egész napos utcai viseletet, de tökéletes arra is, hogy a nyári fesztiválszezonban bulizzunk benne – mondjuk Macklemore-ra!

A modell folyamatosan bővülő és látványos színkombinációi garantálják, hogy viselője kitűnjön a tömegből, az élénk koralltól a tiszta smaragdig bármilyen megjelenés választható, az ikonikus Air Max talp jellegzetes áttetsző színe pedig vonzza a tekinteteket.

Akár városnézés, akár fesztiválozás a nyári programod, a Nike Air Max 270 nem fog cserben hagyni! Már nem kell mást tenni, csak bevonulni a Nike Fashion Streeten található egységébe, és közelről is megnézni a 270-est.