×

Lehullt a lepel az őszi Nike Jordan trendekről és eléggé vagány!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 06. 24.

A Nike a párizsi férfi divathéten hullajtotta le a leplet a legújabb Jordan darabokról. A kosársport kultúráját, a pályát és az egész Jordan közösséget szem előtt tartva, az új őszi kollekció megalkotásánál a Nike a játék iránti szeretetre helyezte a hangsúlyt. Egy teljes Air Jordan I széria, Russell Westbrook kapszulakollekció, és megannyi újragondolt klasszikus vár a rajongókra.

Air Jordan I

Az Air Jordan I a kosárpályák után az utcán is ikonikussá nőtte ki magát, idén ősztől pedig újra kiemelt figyelmet kapnak az unisex darabok. Az új Air Jordan I High OG modelleket Nike Air üzenetekkel spékelték meg, az Air Jordan I Explorer XX áttetsző rétegekkel és puha bőr elemekkel ad kontrasztot a hasított dizájnhoz. A harmadik szezonját élő Air Jordan I Rebel XX is felturbózva tér vissza, ezen kívül találkozhatunk egzotikus anyaghasználattal, fűző nélküli modellekkel és meglepő színekkel is.

Russell Westbrook

A “Why Not?” azaz „Miért ne?” az NBA szupersztár mantrája, akinek figyelemfelkeltő stílusa és gondolkodásmódja két cipő és egy kapszulakollekció tervezésénél is inspirációként szolgált. A Floral Why Not? ruhakollekció a korai 90-es évek all-star mezeinek mintájával kombinálja a nyárias virág printet, mindezt Westbrook szülővárosában, Los Angelesben fotózták be, a fagyöngy minta pedig a csapata városának, Oklahomának a szimbóluma. A kollekció megalkotásához még az anyagokat is maga a kosaras válogatta.

Air Jordan Back To School kollekció

A három Back To School sneaker három Jordan márkacsaládtag és azok iskolája előtt tiszteleg. Az Air Jordan X Class of 2006-ot Russell Westbrook, az Air Jordan XII Class of 2003-at Chris Paul, az Air Jordan XII Class of 2002-t pedig Carmelo Anthony gimnáziuma inspirálta.

Air Jordan International Flight kollekció

Karrierje során Michael Jordan holtszezonban is rendszeresen járta a világot, hogy bemutatómeccseket játsszon és találkozzon nemzetközi rajongóival. Az Air Jordan International Flight kollekció három igen emlékezetes állomásból nyerte az inspirációt. Az Air Jordan V International Flight az 1990-es év Barcelonájába, az Air Jordan XII Internationalist Flight az 1996-os Tokióba, az Air Jordan III Internationalist Flight pedig az 1988-as Los Angeles-be repíti vissza a rajongókat.

Jordan Legacy 312

A chicagói Don C-vel közös kollaboráció olyan klasszikus modellekből merít ihletet, mint az Air Jordan I, az Air Jordan III és a Nike Air Alpha Force Low.

Air Jordan III Quai 54

A 2003-ban alapított Quai 54 a világ egyik legelismertebb streetball tornájává nőtte ki magát. Most pedig a párizsi divatból és utcai kultúrából inspirálódva az Air Jordan II-ra is rányomta a bélyegét a vadiúj fekete, Electric Green és Infrared színállásokkal.

A darabokra még őszig várni kell, de a nyári szettókat keresd a Fashion Street Nike üzletében!